Stort utbud av Stelton eleganta tidlösa produkter

Varför rätt när du kan få fantastisk kvalitet? Se vårt brett utbud av stiltondesigner från Stelton till vanliga låga priser. Låt dig inspireras här.

Stelton är klassiskt utformad design


Stelton är klassiskt utformad design kombinerad med funktionalitet och minimalism. För ungefär 50 år sedan kollapsade två soldatkamrater Niels Stellan och Carton Madelaire och började producera sportskor och möbler som de sålde över hela världen under namnet Stelton. Kamraterna öppnade senare sina ögon till en fabrik som producerade rostfria artiklar och de började investera i dessa produkter och snart stod de ut med en stor produktion där de tyckte om den danska designen runt om i världen var mycket eftertraktade. Speciellt i USA lyckades de sälja sina Stelton-produkter.

Stelton idag. Stelton har för närvarande en annan regissör, ​​Peter Holmblad, som fick sin svärfar, Arne Jacobsen, för att tillverka en rostfritt stålsamling, och denna samling har fortfarande status som en ikon. Med en Stelton-produkt köper du inte bara en funktionell design utan också ett funktionellt verktyg, eftersom Stelton alltid har fokuserat på både estetiska och funktionella och det återspeglas till stor del i användningen av produkterna.

Stelton produkter. Några av de saker som pågår i alla Stelton-produkter är cylindern och rostfritt stål. På Stelton går du upp i linjerna och gör en dygd att dessa rena linjer ska gå igen i alla produkter. Det är därför du aldrig tvivlar när du ser en Stelton-produkt eftersom du snabbt kan se om den har dessa egenskaper. En produkt från Stelton, som i stor utsträckning har vunnit vindblåsan och är den mest kända produkt som de har tillverkat, är det karakteristiska cylindriska termoelementet, som har produktnamnet EM77 , men för de flesta kommer det helt enkelt att kallas Steltonkand, som förmodligen har ett förhållande eftersom de har sett det på ett bord med en familjemedlem eller bekant.

Stort urval av Stelton klassiska bestickssatser

På KopK kan du välja mellan flera av Steltons eleganta och klassiska bestick som har prydat danska hem sedan 1960-talet. Besticket är av rostfritt stål.

Klassisk från Stelton, mönster inspireras av en cylindrisk form. Erik Magnussen inspirerades av den cylindriska formen när han designade EM77-termoelementet. Det är enkelt och funktionellt och kan passa in i alla hem.

Stelton Classic - hitta de bästa erbjudandenen på designklassiker här.

Design klassiker från Stelton är tidlösa, prisbelönt dansk design. Den perfekta presentidén. Hitta dem i vår webshop. Snabb leverans, fri frakt över 299 kr.

Ikonisk design med Arne Jakobsen och Steltons Cylinda-serie

Steltons ikoniska Cylinda-linje är designad av den populära danska formgivaren Arne Jakobsen, som har hjälpt till att definiera den danska designfilosofin.

Cylinda Line från Stelton är designad av Arne Jacobsen, en mycket erkänd designer. Cylinda-line tilldelades 1967 ID Award och en annan pris 1968. Cylinda-linjen beskrivs som Steltons DNA och är av stor betydelse för dansk design.

Frestelsen från Stelton. EM77 Thermos från Stelton är en sann dansk designikon, designad av Erik Magnussen. EM77 Stål termoelement utformades 1977, så namnet EM77 är en förkortning av Erik Magnussen och året. Termoelementet är unikt eftersom det är konstruerat med ett patenterat lutningsstopp, vilket gör det enkelt att servera kaffet perfekt. Förutom en lutningsplugg finns det ett skruvlock som gör att du kan transportera burken med innehåll. Keggen är enkel och väldigt snygg. EM77- termoelementet finns i många vackra färger.

Det klassiska EM77-termoelementet är klassisk dansk design

Vem älskar inte tidlös design, som ser fram emot många år? Det populära Stelton EM77-termoelementet är en ikonisk design som du bara behöver äga.

Emma från Stelton är designad av Holmbäck Nordentoft, det är en stilrent ram i procket. Emma-serien är en vacker serie som låter dig täcka det perfekta frukostbordet.

Ny och uppfriskande design. Emma från Stelton, se här.

Den nya snygga Serie Emma från Stelton renoveras i utsökta, ljusa nordiska färger. Följ trenden, se de bra artiklarna. Fri frakt på köp över 299 kr.

Köp vackra designklassiker från Stelton som värdgåva

Du hittar alla vackra gåvor från Stelton i vår webshop här. Snabb leverans, fri frakt över 299, bonuspoäng som ger present till presentkort.

Stelton termoelement ii: nackdelar - urval av vackra och praktiska mönster

När det kommer att bli snabbt eller billigt, erbjuder dessa läckra och funktionella termoelement från Stelton den enklaste, hälsosammaste och billigaste lösningen.

Vackra juldekorationer och juldekorationer från Steltons julserie

Juldekorationer från Stelton är gjorda i tidlös design och i god kvalitet på bra material som mässing. Se det stora utbudet av långsiktiga juldekorationer.

Stort utbud av Stelton-skanningar i mycket bra kvalitet

Vackra och hållbara burkar Stelton ljus till frukostbordet eller soffbordet. Många olika mönster. Alla har matchande mjölkgelé. Se de många skämt.

Stort utbud av vackra och praktiska Stelton köksartiklar

Stelton köksredskap för en mängd olika ändamål. Gemensamt för dem är de bra materialen, den vackra designen och det faktum att de är lätta att rengöra.

Stort urval av Stelton köksknivar i god kvalitet

Stelton köksknivar är bra för dig som kan tillbringa timmar i köket och för dig som inte vill spendera för mycket tid på matlagning. Lätt att rengöra.

RIG-TIG City Stelton - Uppfriskande, funktionell design

Köp funktionella produkter och bra mönster från Steltons RIG-TIG-serie här. Fri frakt på köp över £ 29, tjäna bonus och få presentkort till webshopen.

Upptäck den danska designtraditionen med Stelton Core-serien

Steltons klassiska Core-serie är ett kärnexempel på den danska designtraditionen av rustika enheter i en tidlös design.

Vackert designade matbord från Stelton

Med en elegant och praktisk serveringsfack, medium eller stor från Stelton Twin, ser maten ut bättre och mer tilltalande än någonsin tidigare

Stelton Stockholm, Stockholm Horizon och Stockholm Aquatic ger Stockholms skärgård till vardagsrummet i en unik design i aluminium och kall emalj.

Steltons Stockholms serie - i blågrön och vitkall emalj och aluminium.

Ta kaffe på ett nytt sätt ett vackert Stelton termoelement.

Låt dina kaffevanor ha ett nytt liv med ett varmt och klassiskt termiskt bad från Stelton. På KopK hittar du ett fint urval av termoelement i ett hav av färger

Theo-serien från Stelton är inspirerad av skandinavisk design och japansk kultur Theo-serien är gjord i ett rakt utseende av svartbrunt stengods. Du kan göra en bra kopp kaffe, varma och varma.

Theton samling från Stelton erbjuder mat och enkel design

Få nya och läckra kaffevanor med Theo-samlingen från Stelton. Få vaken dina sinnen med fin nordisk design i kombination med den japanska stilen.

Italienska hantverk möter skandinavisk design i Steltons serie "Collar"

På den här sidan hittar du den vackra och exklusiva "Collar" -serien från Stelton, som erbjuder utsökt kaffeutrustning till alla hem.

Emma en vacker porslinserie från Stelton

Porslinsserie Emma, ​​från det populära danska designmärket Stelton, är ett vackert och elegant sortiment av produkter som alla kan användas vid frukostbordet.

Skandinavisk design inspirerad av Östersjön och Sverige.

Steltons samling Stockholm Aquatic är en samling vaser, skålar och köksredskap inspirerade av Östersjön och Stockholms vackra Skærgaard.

Stelton Theo - skandinavisk design inspirerad av japansk kultur

Stelton Theo är en serie produkter för kaffebryggaren. Produkterna är skapade i en skandinavisk design inspirerad av den japanska kulturen.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås