KopK.dk mottar för andra gången Børsens Gazelle-pris 2016

KopK som vinner Börs Gazellepriset 2016. På KopK betyder det att våra kunder har en bra upplevelse när de handlar hos oss. I alla avseenden gör vi därför vårt yttersta för att du ska känna dig som att shoppa igen. Det finns flera tecken på att det är mycket bra för oss. En av dem är att vi år 2016 vann Exchange Gazelle Award för andra gången. Första gången vi vann priset var 2013. Det var en stor ära först och om möjligt en ännu större ära andra gången. Børsens Gazelle Award är ett pris som ges till företag som, utomordentligt, lyckas producera resultat. Kravet på att få priset är att företaget i fråga ständigt växer och åtminstone fördubblar sin intäkter eller bruttoresultat över fyra räkenskapsår.
Vad betyder KopK gazelle?
Den KopK 2016 för andra gången blev gazelle betyder för det första att vi levde upp till kraven för att få priset. Vi är som företag växte snabbt, vilket givetvis beror på den stora ansträngningen som har tagits i företaget från början. Men det betyder också att du som kunder är glada att handla med oss ​​och för oss är det den största vinsten. Vi är glada att finna att det hårda arbetet som alla våra anställda gör betalar och gör din erfarenhet som en kund av oss för en bra.

I 2016 kommer KopK av Köpenhamn att vara glad igen med börsen Gazellepriset och vi är så glada. Eftersom det nu är 2 gånger. Detta visar att vi på KopK.dk kan och har lyft upp och kan fortsätta det. Tack till de anställda för deras utmärkta insatser.

Föregående artikel KopK har AAA | Hennes diplom från 2016
Nästa artikel KopK får börsen Gazelle 2013