Privacy Policy

Sekretesspolicy - Insamling och användning av personlig information

Behandling av personuppgifter och utförande av kontrakt

I samband med ditt köp eller förfrågan hos KopK.se har du lagt in ett antal personuppgifter, bland annat i synnerhet

Ditt namn

Din adress

Din e-postadress

Ditt telefonnummer

Din betalningsinformation

Dessa personuppgifter behandlas i samband med behandlingen av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för oss att uppfylla vår del av transaktionen och för en senare period på 5 år, se bokslutslagen pgf. 10 och då kan du enkelt handla med oss ​​en gång till. Därefter raderas informationen. Om du har skapat en inloggning för självbetjäning kommer vår personliga information och orderinformation inte att raderas om du inte frågar oss.

Om du har beställt leverans levereras detaljerna i ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress till vårt fraktbolag, pt. GLS för leverans av dina inköp.

Behandling av personuppgifter - samtycke

Om du har markerat rutan "ja, jag håller med om att du måste kontakta mig per. e-post med nyhetsbrev eller erbjudanden, "vi behandlar din e-postadress och detaljerna för dina inköp hos oss tills det inte längre är relevant. I praktiken kommer det att säga tills du meddelar att du inte längre vill få e-post från oss.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke. Du kan också göra det genom att använda länken längst ner i vårt e-mail eller kontakta oss på info@kopk.se och informera dig om att du inte längre vill ha våra nyhetsbrev och erbjudanden.

Privacy Policy

Vare sig vi behandlar dina personuppgifter i syfte att fullgöra ett avtal eller baserat på ditt medgivande, kommer vi alltid att behandla dina personuppgifter säker och konfidentiell i enlighet med tillämpliga lagar, inklusive integritets reglering och dataskyddslagstiftningen.

Din information kommer endast att användas för de ändamål för vilka de samlades in och kommer att tas bort när det syftet är uppfyllt eller inte längre relevant.

Vi använder tredje part för att behandla din betalningsinformation (Quickpay, Mobilpay, viabill, betalning) och för att hantera dina inköp (Shopify). Vi har ingått databehandlingsavtal med dessa dataleverantörer, vilket är vår garanti för att de överensstämmer med gällande regler för skydd av dina personuppgifter.

Klarnas användarvillkor och dataskyddspolicy

Information, invändning, ändring, dataöverförbarhet och radering

Du kan alltid kontakta oss för att ta reda på vilken av dina personuppgifter vi har. Detta kan göras genom att kontakta

KopK (KK Fakse AS)

Reg. 37057010

Rønnedevej 8

4640 Faxe

Tel.: 71992830

E-post: info@kopk.se

Om det finns fel i vår information, kan du alltid begära att få dem korrigerade, så vi har rätt, precis som du har rätt att få information i ett gemensamt format (data portabilitet). Om du vill ändra eller dataöverförbarhet är du också välkommen att skriva till oss på ovanstående e-postadress.

Om du inte längre oss att behandla dina personuppgifter, eller att vi bör begränsa behandlingen av dina personuppgifter, kan du också skicka en begäran till ovanstående e-postadress.

Din information (utom din e-postadress, om du har samtyckt till att bearbeta den för mottagande av erbjudanden) raderas 6 månader efter att du har mottagit din vara.

Om du vill ta ut ditt samtycke till behandlingen av din e-postadress (så att vi kan skicka vårt nyhetsbrev och relevanta erbjudanden), det kan alltid göras genom att trycka på en länk i varje nyhetsbrev.

Om du vill klaga på KK Fakse AS behandlingen av dina personuppgifter, kan detta hända Data Protection Agency, på adressen Borgergade 28,5, 1300 Köpenhamn, tel 33 19 32 00 e-post:. Dt@datatilsynet.dk.