Säker betalning

Vad kan du betala med?

Du kan betala med följande betalkort:

1. Visa och MasterCard
2. PayPal
3. Klarna

Ingen avgift debiteras vid betalning hos KopK. Beloppet höjas först på ditt kort när varorna skickas från KopK. Du kan aldrig dra tillbaka en större mängd än du har godkänt vid inköpstillfället.

När kommer pengarna att dras?

Pengarna kommer att dras från ditt konto när vi har skickat din beställning från vårt lager.

Säker betalning

Vi använder ett säkert order- och betalningssystem quickpay som överensstämmer med PCI-standarden. Betalningen godkänns sedan av danska PBS / Nets. När du skickas till betalningssidan är den säkra SSL-krypterade anslutningen mellan din enhet och QuickPay, vår betalningsservice, certifierad enligt PCI-standarden se (www.quickpay.net/en/).

All kommunikation och information som du anger i samband med ett köp är krypterad (SSL), vilket garanterar en säker transaktion. Krypterad kommunikation innebär att varken KopK eller någon kan få tillgång till informationen du anger. Din betalningsinformation kommer inte att skickas till oss, utan direkt till vår betalningsleverantör, som då informerar oss om din betalning.

Betalningssidan består av två delar: en visuell ram skickad från oss via en okrypterad anslutning och ett betalningsformulär skickat från quickpay över den krypterade anslutningen. Eftersom anslutningen mellan din enhet och vår server inte är krypterad ser du inte det lilla hänglåset i adressfältet, vilket vanligtvis indikerar en säker anslutning. Det spelar ingen roll för din säkerhet.

beställa

På KopK kan du bara beställa varor via vår hemsida. Om du har önskemål om föremål som inte finns på webbplatsen, var god kontakta oss.

Det är inte möjligt att visa tidigare beställningar när du loggar in på webbplatsen. Om du vill få en kopia av din orderbekräftelse kan du skicka ett mail till info@kopk.se.

Kontaktformulär