Återvänd och byt ut

Avbokning

Om du ångrar ditt köp hos KopK har du alltid 90 dagar full och 14 dagar full retur från den dag du mottar varan. Genom att använda rätten till återkallelse, skicka oss ett meddelande via e-post info@kopk.se och ange ordernummer.

Adress
KopK.se
Hylledevej 9
4640 Faxe

"Packade paket som återvänder till KopK i Köpenhamn debiteras en avgift på 75 SEK. för frakt och administration. Det återstående beloppet för beställningen kommer att returneras till det kort som användes vid köpet."

Särskild regel.

Om du ångrar ditt köp och hämtar föremålet kommer frakten att dras av från orderbeloppet. Du måste vara medveten om att avbokningsrätten inte gäller genom att vägra att ta emot varan eller att ladda den vid transportören.

När du använder avbokningsrätten måste du betala för portot när du returnerar varan till oss.

Varan du vill skicka retur måste skickas säkert och i originalförpackningen. Objektet måste alltid returneras i samma skick och kvantitet som när du mottog det. När vi har fått varan och kontrollerat att den uppfyller villkoren för rätten att återvända, kommer vi att återbetala köpesumman på ditt konto.

Ångerrätten gäller inte objekt där du tog bort tätningen / förpackning och hälsoskydds eller hygienskäl inte är lämpliga att returneras. Till exempel kan det vara borständer personliga produkter, smältbara artiklar, etc., om förpackningen är trasig.

Vid eventuella skador som uppstår vid transport, vid återkomst av en produkt är du ansvarig.

Om du har skickat ett föremål för annullering eller klagomål får du alltid ett mail när vi har fått objektet. I posten får du information om den fortsatta processen att behandla ditt uttag / klagomål.

Produktens skick när du returnerar det

Du är endast ansvarig för eventuell försämring av varans värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och sätt. Med andra ord - du kan prova produkten på samma sätt som om du försökte det i en fysisk butik. Om produkten är bevisat bortom vad som beskrivs ovan, vi anser det som används, vilket innebär att du vet förtret för köpet bara få en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på produktens kommersiella värde.

För att få hela inköpsbeloppet måste du göra detsamma som möjligt i en fysisk butik. Du måste testa produkten, men ta den inte i reell användning. Produkten måste också returneras i originalemballage som inte är skadad eller har synliga märken. Förpackningen har en inverkan på produktens värde och, vid skada, kommer att ha en signifikant försämring av produkten.

Hur man gör det

För att returnera en produkt, skicka den till följande adress.

adress:
Hylledevej 9
4640 Faxe

När du returnerar varan via post, fyll i och bifoga returbladet nedan. När vi har fått varan och kontrollerat att den uppfyller villkoren för rätten att återvända kommer vi att återbetala inköpspriset på ditt konto från vilket beloppet debiteras.
Notera Vi tar inte emot paket skickade per. efterfrågan eller utan omfördelning. Föremålet måste skickas direkt till adressen: 

KopK.se
Hylledevej 9
4640 Faxe

Om du har skickat ett föremål för återkallande eller klagomål får du alltid ett mail när vi har fått objektet. I posten får du information om den fortsatta processen att behandla ditt uttag / klagomål.

Återbetalning

Vi gör återbetalningar när returvaror anländer. Vi betalar ditt återbetalning till samma betalkort som du använde vid beställning.

Vi gör ett sådant återbetalning med samma betalningssätt som du använde för den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen överens om något annat.

Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi har fått avkastningen, om du inte har lämnat in dokumentation innan du returnerar den.

Om du har betalat med kreditkort och du behöver pengar tillbaka, var vänlig notera att det kan vara en väsentlig försening beroende på korttypen från att vi avbryter betalningen tills beloppet släpps. Om du har betalat med Dankort ska du få pengarna inom 1-2 arbetsdagar. Om du har använt Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express eller Diners Club kan det ta upp till 28 arbetsdagar.

Kontaktformulär