KopK är din plats för hårdvara, böcker och designervaror online!

KopK.dk är din online-återförsäljare, med de bästa priserna och ett stort urval! Vi bär stora och välkända varumärken som Georg Jensen , Holmegaard, Rosendahl, Global, Le Creuset, Jacob Jensen, Kay Bojesen , Eva Solo. Gemensamt för alla våra märken är att de är kända för sina produkter av otroligt hög kvalitet och tankeväckande design.

Vi går upp i kvalitet och design. Därför hittar du bara produkter som uppfyller våra standard för form och funktion. Vi leder både kända danska och utländska designmärken, som har blivit utvalda på grund av deras ikoniska produkter, såsom Eva Trio-serien gjutjärnspottar, Holmegaards ikoniska danska glasartiklar.

I vårt sortiment hittar du en mängd verktyg, köksutrustning och personlig utrustning. Med ett sortiment valt utifrån samma design och tankeväckande funktioner, hittar du en mängd idéer till nästa gåva - oavsett om det är jul, bröllop eller födelsedag. KopK är också platsen för att hitta utrustning och hantverk när du vill lägga lite på inredningen eller om du bara behöver en klocka och potatisskalare i köket. Kort sagt är KopK din online-återförsäljare - och vi är stolta över att ha exakt vad du behöver i lageret - och alltid till ett bra pris.

På KopK älskar vi också att få och ge presenter - därför ger vi också företag möjlighet att köpa presenter till alla sina anställda. Om du letar efter en erkännare och klaganden bred och samtidigt behöver en stor upplaga, tveka inte att skriva till oss - så kommer vi ta reda på pris och leverans tillsammans.

KopK är din plats för hårdvaru- och designervaror online!

Nästa artikel KopK har AAA | Hennes diplom från 2016