KopK får börsen Gazelle 2013

KopK som mottagare av Köpenhamns börspris 2013
KopK vann i 2013 Börs Gazellepriset, vilket var och är en stor ära. Till exempel, för att få priset, krävs det mer än att fördubbla sina intäkter över fyra räkenskapsår. När du får priset är det ett meddelande om att ditt företag är en av de snabbast växande i landet. Som företag finns det inte många nyheter som är bättre än det.
En ansträngning som kan kännas
När vi får priset för Børsen Gazelle, säger det naturligtvis något som det hårda och stora arbetet som alla våra medarbetare är i företagets verksamhet betalar sig. Men vi tror också att det står något om våra kunder att handla med oss, och det är nästan det viktigaste.

Vi gör vårt dagliga arbete vårt yttersta för att du som kund får en helt oklanderlig upplevelse när du handlar hos oss. Våra medarbetare gör allt för att säkerställa att servicen är toppen så att du alltid kan förvänta dig en bra och tillfredsställande upplevelse när du köper en eller flera varor hos oss. Vi vill verkligen att du kommer tillbaka. Enligt vår uppfattning är Børsens Gazellepris en indikation på att så är fallet och att det hårda arbetet lönar sig. Därför är Gazelle ett pris vi hos KopK är väldigt glada och motiverar oss samtidigt att fortsätta jobba så hårt i framtiden.

 

Under 2013 kommer KopK av Copenhagen Børsens Gazelle att få ett pris och vi är mycket nöjda. Detta visar att vi här på KopK.dk har pluggat upp. Tack till de anställda för deras utmärkta insatser.