KopK har AAA | Hennes diplom från 2016

KopK.dk har vunnit priset för högsta kreditvärdering
Många företag måste vrida nyckeln varje år - men det gäller inte KopK, som fick ratingen AAA 2016 och kan med stolthet förklara sig med högsta kreditbetyg. Att ett företag har hög kreditvärdighet är bara en symbol för företagets välbefinnande och överlevnad.

Det finns totalt sju betygsätt som ett företag kan få i samband med kreditvärderingen. Dessa beräknas och baseras på mer än 2 400 beslutsregler, som inkluderar grundläggande data, ägande, betalningserfarenhet och ekonomi.
AAA är högsta betyg och intygar att företaget kan uppfylla alla nuvarande betalningsförpliktelser som kan vara mer i samband med driften.
Endast ett fåtal företag belönas med högsta kreditbetyg
Om du funderar på hur många företag som finns i Danmark och dessutom hur många av dem som arbetar inom detaljhandeln som specialiserar sig på köksredskap, är det ett plus i boken som KopK år 2016 fick denna rating. Endast 18473 företag i Danmark fick AAA-betyget i år.
Endast en av 19 företag fick högsta betyg i förhållande till kreditvärderingen år 2016. Det handlar om att visa utanför det du kan hålla reda på de ekonomiska aspekterna av deras affärer, så att kunderna kan känna sig trygga.
Det är dock inte bara hög kreditvärdighet som KopK kan hantera. Flera gånger har bolaget fått börskas gazellepris samt andra priser för deras kundtillfredsställelse och inkarnation. Det som emellertid verkligen räknas är stjärnorna som kunderna erbjuder bra service, fantastiska varor och ett stort sortiment.

 

Högsta kreditbetyg. Ett företag med en mycket god förmåga att möta nuvarande betalningsförpliktelser.

Ett företags kreditvärdering är ett uttryck för dess kreditvärdighet och förmåga att överleva.

Betygsättningen beräknas utifrån en matematisk algoritm baserad på mer än 2 400 beslutsregler. Dessa beslutsregler grundar sig på partiella bedömningar av grundläggande data, ägarskap, ekonomi och betalningserfarenhet.