Rengöring och vård av dina ZWILLING-knivar!

Care

Rengöring av bladen : ZWILLING är en av de mest välkända varumärken kniv i världen och har varit synonymt med yttersta kvalitet i hundratals år. Med den rätta vården kan deras knivar ofta vara en livstid. Läs noggrant instruktionerna för att ta hand om dina knivar, så du är säker på att uppskatta dem under de kommande många åren trots intensiv användning.

Rengöring av knivar

Tvätta dina ZWILLING- knivar i handen under ljummet vatten med tvättmedel och en tvättborste eller svamp som inte kliar på stålet. På så sätt undviker du för tidigt slitage.

Tvättknivar i diskmaskin släpper skärets skärpa och förkortar bladets livslängd. Dessutom avstår vår livstidsgaranti för produktions- och materialfel.

Skötsel av träaxel

Knivar med träaxel tvättas upp i din hand - precis som dina andra ZWILLING-knivar. Vi rekommenderar att du regelbundet oljer trähandtag med linolja eller applicera bivax för att förhindra att träet blir torrt och bräckligt. Behandlingen kommer att återfå skyddsskyddet och trädet kommer att behålla sin sken och djupa färg.

Se också allt annat för köket .


Källa: https://www.zwilling.com/sv/us/use-and-care/knive.html

Föregående artikel Gör en utsökt citronfrön och servera den i skålar från Holmegaard