Allt om handblandaren

Hand Mixer - Praktiska Köksbeslag

När det gäller köksutrustning är bara några saker lika användbara som den klassiska elektriska handblandaren som möjliggör piskning, blandning, huggning och knådning.

Handmixern är en permanent fixtur i de flesta danska kök och ett verktyg som du sällan behöver byta ut, eftersom de flesta mixare har en livslängd på över 5 år. Därför är det också oerhört viktigt att inte kompromissa med pris och komfort, eftersom en handblandare kommer att bli en del av hemmet i många år.

Ingenting varar för evigt

Och vid något tillfälle måste den gamla vie för den nya och en ny handmixare köpas. Kanske slutade den gamla jobbet, eller du kanske gillar en garvad hovkopp för att uppleva en del av den kontinuerliga utvecklingen i modern köttteknik, som en handmixer med reducerad ljudnivå, lättare motor eller bättre ergonomiskt grepp.

Se alla handblandningar från KopK | HÄR

På Kopk är vi glada att kunna erbjuda några av de mest robusta och energibesparande handdatormodellerna på marknaden, från flera kända varumärken.

En av kockens bästa vänner

När du letar efter din kommande handmixare , håll koll på 3 saker: Hastighet, Watt och Tillbehör.


Vilken modellhandsmixare du behöver beror på vilka köksuppgifter du vill ha din framtida mixer för att kunna lösa: Vill du ha en enkel handblandare som bara används i nästa och andra för vispad grädde när din systers barn besöker eller går du in i en mixer med utbytbara piska huvuden som är redo att ta itu med de hårdare uppgifterna, som blandning pappa, deg deg och potatismos.

Några mer avancerade modeller finns tillgängliga med andra praktiska funktioner, som specialiserad blenderfunktion och minihakker , vilket gör den klassiska handmixern ett spektakulärt multifunktionellt köksinstrument.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås