Arne Jacobsens vackra Picto klockor

Picto klockor
För Rosendahl har Arne Jacobsen skapat en serie broderimönster i en design som bygger på klassisk dansk design samtidigt som det ger en fin retro aspekt till alla hem. De uppdaterade funktionerna i serien ger klockan sina effektiva funktioner som väckarklocka, medan den stora designen ger livet till vilket rum som helst. Oavsett vad du väljer att använda klockan ger de grafiska detaljer i klockan, inspirerad av klassiska danska designartiklar som "Syverstolen" och "Myren", så du kan vara säker på att få en ny dansk designikon hemma.

Picto Ure är en danska klocka klassisk designad av Georg Christensen och Erling Andersen 1984, och med det enkla designspråket har de två herrarna skapat en tidlös klassiker som idag fortfarande passar in i det moderna hemmet. Picto Väggklocka har en diameter på 16 cm. Och här på KopK hittar du klockan i tre olika färger. Klockan har bara en show och är utan toppglas. Rotationsrattet Picto Clock kommer både att fungera som en karakteristisk egenskap på väggen och en praktisk funktion i hemmet. Picto Uret innovativ design är känd över hela världen och klockan är således en vanlig del av utställningen på MoMA (Museum of Modern Art, New York).

Grand Cru
Med Grand Cru-besticket från Rosendahl kan du slutföra det moderna danska hemmet. De ikoniska linjerna i Grand Cru-serien ger en snygg och elegant desing för matbord och kombinationen av bestick och serveringsredskap. Alla delar har det välkända spåret i axeln som kännetecknar den vackra och eleganta Grand Cru serien. Här på KopK hittar du både individuella serveringsverktyg, som den vackra Kagespaden, liksom hela 16-bitars uppsättning bitar.

På KopK har vi ett brett utbud av tillbehör och hemtillbehör som bidrar till ett modernt och elegant utseende hemma. De skarpa och rena linjerna i det danska företagets design går tillbaka inom hushållstillbehör, vare sig det är vaser, ljusstakar eller ljusstakar. Om du redan har glasögon eller något annat i Grand Cru-serien från Rosendahl kan du enkelt komplimangera dem med en klassisk Grand Cru ljusstake,

Rosendahl Grand Cru-serien är förmodligen mest känd för serien av glasögon och karafeller, i den ikoniska skarpa och rena designen. Här på KopK har vi valt ett brett sortiment av glas från Grand Cru-serien, så att du kan täcka bordet med allt från Burgundglas till långdryckglas. Seriens rena design och de skarpa linjerna som karakteriserar Grand Cru gör serien passande för de flesta hem, och designen har gradvis blivit ikon för ett modernt danskt par.

Rosendahl skannar från den erkända Grand Cru-serien i porslin och en serie plast - lämplig för picknick eller utomhusmat. Den klassiska Grand Cru-serien av krukor har de välkända rena linjerna och den skarpa designen vi har brukade från Rosendahl. I serien finns både en mjölkkande, en tekanna, sås Kande och en 1,3 l vanlig kruka. Med den nya får du den vackra och välkända Grand Cru-designen i en mer sommarmodell som lätt kan tas på picknick och används som sittplatser utomhus tack vare den robusta plastdesignen. Allt i Rosendahl finns på KopK.dk

Rosendahls populära Grand Cru-serie innehåller läckra och praktiska kryddor för kryddor. Rosendahlfabrikerna är utformade i enkla och snygga former, med de skarpa linjerna vi vet från andra Grand Cru-produkter. Slipmaskinerna är lämpliga för alla typer av hyllor, både för vardagliga frukostbord och för större middagspartier. Med kryddspärr från Rosendahl hålls kryddorna hela vägen tills de släcker och därigenom frisläppar deras aromatiska smak och doft. Rosendahl har också utvecklat en kaffedispenser för snabbkaffe, vilket garanterar enkel och exakt dosering som serveras i en läcker design. Slipmaskinerna finns i en hög (20,1 cm) och en liten (14,4 cm) modell, och är gjorda i en praktisk design som håller kryddorna så att ingenting slösas bort på din favoritduk.

Globala knivar
Rosendahl är också bolaget bakom de extremt kända och populära Globala knivarna som har gjort en stor uppgörelse i danska och nordiska hem under de senaste åren. De första knivarna i serien utformades 1985 av den japanska formgivaren Komin Yamada, och utgångspunkten var och producerar fortfarande en knivserie som både kökschef och privat kommer att ta på sig. De vackra bladen av rent stål är kända för sin eleganta design, exceptionella skjuv och lätt underhåll.

På KopK har vi ett brett utbud av olika globala knivar för köket, både de mycket små moderna till klassiska kaksknivarna.

Rosendahl har skapat en serie skärbrädor i Grand Cru-serien, med en fin kombination av rena och moderna linjer i Grand Cru-serien och de naturliga materialen som är utformade för att göra ett styrelse för privata hem. Materialet är bambu, vilket är hållbart och samtidigt extremt funktionellt. De rena och skarpa linjerna i serien går igen i denna serie brädor och du har andra Grand Cru-produkter till matbordet, så passa både serveringsbrickor, skärbrädor och smörgåsar rakt in.