Bitz glas för alla hem

Bitz glas för alla hem

Christian Bitz har ett förflutet i en av många olika yrken. Detta inkluderar nutritionist och författare. Till sist har han också börjat utforma sig i form av tallrikar såväl som glasögon och skålar.

Du kommer att uppleva stor variation i hur saker från Bitz är utformade. Vissa saker kommer du att bli mer speciella, medan du tittar på Bitz glas och ser en klassisk dansk design. Detta är det minimalistiska och rena uttrycket som är särskilt karakteristiskt för många danska hem.

Allt glaset från biten här

Glasögonen är otroligt eleganta, och det gäller både glasögon och vinglas. Dessutom gör den enkla stilen det möjligt att kombinera glasögonen med andra tjänster och passar därför också alla typer av företag.

Det är därför några otroliga mångsidiga glasögon som klär alla skandinaviska hem. Dessutom kan man också få fyrhjulingar, så att du får en komplett uppsättning - och därmed även en snygg och sammanhängande dukning .

Samtidigt finner du emellertid också att det är möjligt att få Bitz glas som sticker ut lite. Glas har en klassisk och minimalistisk form, men i kontrast finns den i olika färger från blått till rosa.

Glasögon är fortfarande enkla, men bara ge lite mer liv och spänning. Glasögonen är gjorda av kristallklart glas, vilket är av hög kvalitet och tåler därför en diskmaskin, vilket gör dem extra bra när de används i vardagen.

Föregående artikel Bitzs lagringsglas sparar miljön och dekorerar köket
Nästa artikel Stora blekna i stenkläder från Bitz