Bitz plattor för alla tillfällen

Bitz plattor för alla tillfällen


Med vårt stora utbud av Bitz- plattor blir det enkelt för dig att hitta den rätta för ditt hem. Beroende på vad man ska äta är det trevligt att ha en tallrik som passar. När du äter soppa eller någon annan vätska är det självklart viktigt att du har en djup maträtt eller en skål för att göra det. Men i jämförelse med andra måltider kan det vara trevligt att ha en maträtt som är speciellt förberedd för det. När du äter tapas är det ett nöje att du kan laga maten väl på en långsträckt tallrik innan du äter den.

Se alla produkter från Bitz


När du äter lunch eller frukost, är det trevligt med en mindre maträtt som passar din mat. När du äter middag kan du använda en stor tallrik som låter dig ta en större del. Plattorna är gjorda i flera olika typer av material. Den mest kända från Bitzs serie är plattorna av stengods. Varje maträtt är unik, vilket ger ett fint och rustikt utseende till ditt bord.

Dessutom är de mycket enkla att använda vid tillagning, eftersom de både kan komma i ugnen och i mikrovågsugnen. När du rengör, kan du enkelt placera dem i diskmaskinen. Dessutom kan du också hitta tallrikar av klassiskt vitt porslin i Bitz 'samling. Återigen är de tänkt lika mycket om design som en funktion, eftersom dessa diskar kan tvättas och värmas upp i ugnen och mikrovågsugnen.

Föregående artikel Kählers historia
Nästa artikel Scanpan IQ är funktionella och praktiska kokkärl