Bjørn Wiinblad är tillbaka

Bjørn Wiinblad är tillbaka


Han hittade i danska hem på 70- och 80-talen med sin livsälskande och ursprungliga design. Idag är hans fantastiska och festliga konst tillbaka i en härlig samling av alla sorters produkter. Så det finns ett annat tillfälle att leva - och hemma - med Bjørn Wiinblad . I hans universum underhåller de vackra kvinnans karaktärer Juliane, Felicia och Rosalinda och charmar med sitt vackra leende och blick. De gör det i en mängd olika produkter i underbara färger och former som klär sig på något danskt hem. Också den moderna.

Bland de vackra produkterna finns olika vaser och rätter, ljusstake och skålar, samt bakning och muggar. Men även textilier som förkläden och dukar, servetter och servetter, samt disk och disktrasor i härliga mönster och färger finns i samlingen. Produkterna och färgerna - och alla olika konstnärliga uttryck - passar varandra bra och kan fördelaktigt blandas i tvärsnitt. På så sätt kan de lägga till lite extra krydda i hemmet.

Även för jul


Du kan enkelt bli inspirerad och överväldigad av Bjørn Wiinblads vackra linjer - året runt. Men för årets finaste år finns en speciell samling av underbara saker, för Bjørn Wiinblads äventyrliga och glada mönster finns också i julkläder. Vackra och nostalgiska juldekorationer i porslin, vaser, skålar och muggar i julfärger och mönster utstrålar kosiness och glädje - och ställer julstämningen. Och kanske vackra julklappar överflödande - sprida värme och jul.