Bjørn Wiinblad Vaser - positivitet och humor

Bjørn Wiinblad Vaser - positivitet och humor


Bjørn Wiinblad vaser . Bjørn Wiinblad-vaserna är en fantastisk designserie känd för sina unika leende bilder som omfamnar humor, positivitet och glädje. Genom sin konstnärliga och abstrakta linjedesign har Wiinblad lyckats inspirera till denna serie vaser som speglar femininitet och naturlig skönhet.

Wiin-bladet vaser lyckas ta med leendet framåt, med sina intressanta mönster som visar glamorösa kvinnors ansikten, ofta med naturlig inspirerad inredning i bakgrunden och bakgrunden. Den kreativa målningstilen skapar en mycket speciell atmosfär hemma, med kreativa mönster som är lika vackra som de är unika. Bassängerna är alla skapade för samma ändamål: att ge glädje och få ett litet leende i Danes vardagsrum. En äventyrlig ny tolkning Den stora konstnärliga bilden på alla vaser i Wien bygger på det berömda, fantasifulla konstnärsuniverset av det berömda Bear Wiinblad, i en mängd färger, konturer och former.

Wii-bladet vaser har sina äventyrliga kvinnliga former och den medföljande gnistrande naturen som går tillbaka i alla de stora designerna, lyckades fånga människans skönhet utomhus och genom dem skapade en designserie som verkar positiv och det bidrar till en bra humör. Det nyligen tolkade konstuniverset, som Bjorn Wiinblad lämnade, gjorde en unik återkommande år 2014, där konstnärens gamla design återskapades och återupptogs.

Med snygga abstrakta bilder av sång, lek, dans och lycka är Wiinblad ett ikoniskt bevis på att konst inte behöver vara kall och enkel att vara vacker, för med varje unik design på vaserytan, en mans värme och liv. Korgarna är perfekta smycken hemma i hemmet , eller som en present till en man.