Blue Mega Riflet - en modern klassiker

Blue Mega Riflet - en modern klassiker

Blå Mega Riflet skål. Royal Copenhagen har producerat musselmålade stjälkar sedan 1775 och danska porslinjätten har utvecklat ett stort antal vackra mästerverk över tiden. Inklusive de många vackra skålarna i Blue Mega Riflet. Karen Kjældgaard-Larsen har tolkat den klassiska musselmålade ramen genom att förstora det ursprungliga mönstret.

Allt i blått kan rippas från Royal Copenhagen

Hennes nya tolkning har bidragit till en återfödd popularitet av det klassiska mönstret och idag är Blue Mega Riflet en del av de flesta danska hem. Det är trots att Blue Mega Rifle sedan 2012 har brutit med de traditionella värden som har förknippats med det karakteristiska musselmålade mönstret. Danskarna har tagit den nya tolkningen och idag betraktas Blue Mega Riflet som en designklassiker på lika villkor med det traditionella musselformade mönstret.

Servera något i de fina skålarna från Royal Copenhagen

Blue Mega Riflet är en modern klassiker, som för närvarande finns på remsor av Royal Copenhagen porslinsprodukter. Du hittar både stora och små skålar med det fantastiska Blue Mega Ribbed Pattern. På samma sätt hittar du sås skålar, mellanmål, skålar med lock och mycket mer.

Så du har möjlighet att servera utsökt sallad, snacks, utsökt sås och mycket mer i de vackra riflade skålarna från Royal Copenhagen. Blue Mega Rifle-skålarna klär varje bumpat bord och är ett dekorativt och funktionellt element i inredningen. Alla Royal Copenhagen-produkter är - traditionstro - handmålade, så varje skål är en unik unik, vilket ger de fina produkterna ett exklusivt uttryck.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås