Blå Mega Riflet - unika och handmålade koppar och muggar

Blå Mega Rifled Mugg. Royal Copenhagen har sedan 1775 gjort porslin av högsta kvalitet och det klassiska musselformade mönstret har blivit populärt i de flesta danska hem.

Alla Blue Mega Rifled Muggar & Koppar | Härifrån

Blue mega riflet är en nyare design som har varit i produktion sedan 2012. Karen Kjældgård-Larsen står bakom den nya tolkningen av det klassiska musselfärgade mönstret. Med Blue Mega Riflet har hon i samarbete med Royal Copenhagen skapat en modern klassiker.

Blue Mega Riflet har fungerat som en återfödelse av de klassiska produkterna, och även om den nya tolkningen skiljer sig från Royal Copenhagens traditionella mönster, har de fortfarande behållit tillverkningsmetoden. Varje produkt är fortfarande handmålade, vilket skapar en exklusiv design och unika produkter.

Servera varma drycker i de vackra Blue Mega Ribbed Cups och Muggarna

Blue Mega Riflet har ett kungligt namn. Och koppar och muggar från Royal Copenhagen är också en kung som är värdig för den. Med de exklusiva kopparna och muggarna kan du servera dina varma drycker i fantastiska högkvalitativa produkter.

Du hittar koppar och muggar för varje tillfälle - inklusive termokrussor i storlekar på 26 cl och 29 cl, eleganta höghältade koppar, små espressokoppar och vanligt mugg med hank. Därför kan du tjäna allt i de stora produkterna.

Blue Mega Riflet är en förstoring av det klassiska musselformade mönstret och med Blue Mega Riflet skapas ett mer modernt uttryck för bordsskyddet.

Det råder ingen tvekan om att de fina kopparna och muggarna klär varje bordsskal och du kan därför skapa mycket elegant och exklusiv atmosfär när du serverar eftermiddagskaffet.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås