Elegant uppsättning från Eva Solo

Om du letar efter en ram där vikten är på funktionell, medan du fortfarande ser bra ut, är Eva Solo ditt varumärke. Här kan du få koppar och underlägg av vackert vitt porslin, samt tallrikar, krukor och andra saker du behöver när du serverar kaffe eller te för ens gäster. Man inser verkligen att designern har uppskattat funktionaliteten framför allt annat.


Om andra serier kan ha eleganta formade handtag, eller spår och andra mönster på sidan av kopparna, är Eva Solos föremål släta och enfärgade. Detta innebär att kopparna är t ex svåra att dricka på grund av designerns önskan att experimentera. Ta mjölkkäglan från Legio Nova-serien. Det är förmodligen kolformat, men det är bara för att det är den perfekta designen. Detta möjliggör plats för högsta möjliga innehåll samtidigt som tyngdpunkten är långt ner, så det riskerar inte att tippa och tuden gör det också lätt att hälla.

Med ramen från Eva Solo kan du säkert servera ditt kaffe och te med vetskap om att det inte finns något bättre.
Fokuset på funktionalitet betyder emellertid inte att testuppsättningen är ful, strängar tvärtom. Amfio, Legio och Legio Nova-serien av minimalistiska och enfärgade mönster ger upphov till en skandinavisk tradition för att balansera vacker design med god kvalitet och funktionalitet. Dessutom är porslinet hållbart nog att du inte alltid behöver köpa en ny uppsättning - det är en tio års garanti för alla varor. Eva Solos testel är därför en långsiktig investering.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås