Elegant Stelton ljus

Elegant Stelton ljus


Det danska designhuset Stelton är känt för sin eleganta och eleganta design, som trots den vackra utsidan inte äventyrar vardagens funktionalitet. Steltons kander finns i många olika modeller och från ett brett utbud av olika serier. Du kan ha ljus för vatten och daglig användning, bra matvanor som Emma-serien eller fantastiska Collar-serien cocktailblandare. I Stelton-serien hittar du också krämer för grädde som gör eftermiddagen kaffe till och med perfekt, kanske till och med med ett av det eleganta kaffe eller te som Steltons brett utbud erbjuder.

Ditt personliga uttryck


Steltons brett utbud av krukor gör det enkelt för dig att välja en kanna som passar ditt personliga uttryck i hemmet. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att krydda bordet. Om du till exempel har några tråkiga kaffekoppar kan du bjuda gästerna i en vacker stämpelburk, för att göra kaffet och häll det upp direkt från bordet. Alla bås är designade av skandinaviska designers efter den tidlösa nordiska designfilosofin, så oavsett din stil hemma kan du hitta en funktionell kanna från Stelton som passar dig.

Om du seriöst vill göra en bindestreck och skapa ett sammanhängande hem kan du titta närmare på Steltons breda utbud av kaffekoppar, termor, tallrikar och serveringsfat, som tillhör några av de serier som Steltons ljus också härstammar från. .

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås