En favorit i många danska hem är Kay Bojesen Kanin

Kay Bojesen Kanin


När vi hör om varumärket Kay Bojesen tycker de flesta av oss om Kay Bojesen Aberne, som många danskare har i sina hem. Men idag har utbudet av hans vackra trädjur utökats mycket.

Kaninen från Kay Bojesen uppträdde i slutet av 50-talet och är således den yngsta i familjen av de vackra och fantasifulla Kay Bojesen-karaktärerna. De unika och enkla träfigurerna har ett särskilt tilltal för vuxna, men också för barn. Sedan 50-talet har kärlek till kaninen vuxit, och fler och fler människor har en kanin i sina vardagsrum.

Kaninen är gjord av ljust ek och passar bra in i stort sett vilket hem som helst, oavsett interiörets stil. Tack vare sin unika design är det förmodligen aldrig modernt.

En Kay Bojesen Rabbit är den perfekta presentlösningen som håller resten av ditt liv. Det är både lämpligt som gåva för dop, bröllop, bekräftelse men också för födelsedag, årsdag och som studentgåva.

Kay Bojesens uppfattning var att designen skulle vara mjuk, rund och känns god i handen. Och så har han uppnått det.

Kay Bojesen är en klassiker som tar hela sitt liv. Den passar perfekt som dekorationen av barnrummet och kommer senare att älskas som ett designobjekt i vardagsrummet när barnet flyttar hemifrån. Kaninens runda mage och nyfikna blick kan snabbt bli barnets favoritbarn.

Kay Bojesen sägs vara en favorit i danska hem.