En Kay Bojesen Drummer för din samling

Det finns många tecken som du associerar med Kay Bojesen och hans design. En av de mer legendariska är trummisen, vars röda och vita jacka, ljusblå byxor och stor svart hatt ledde sinnen till Amalienborg och de stora soldaterna som vakter slottet och Drottning Margrethe dagligen. Självklart har han också en trumma och trummor i händerna, så han är redo att slå tonen när han ska marschera.

Med sina många färger är han en av de färgglada av Kay Bojesens träfigurer , många av de mer klassiska har bara bruna färger i ett eller annat blick. Men färgerna gör honom också speciell, och därför bör trummisen också vara i någon samling karaktärer.

Möjlighet att spela


Trummaren är 22,5 centimeter hög och kan därför, som många andra tecken, vara idealisk för lek för barn i alla åldrar. Du bör dock vara medveten om att han har trummor och flera delar som kan bryta, vilket innebär att han står i motsats till de andra figurerna, som vanligtvis är mycket enkla i strukturen. Men om inget annat kan barn i alla åldrar föreställa sig var han kommer ifrån och vem han är.

Om det finns möjlighet till extraspel kan du få olika avdelningar, så du kan bygga en hel garde med trummisen, soldaten med pistol och fläktbäraren med Dannebrog.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås