En ny sida av Kähler

En ny sida av Kähler


Kähler Cono är en mer rå och naturlig serie från den välkända danska formgivaren. Till skillnad från många av Kählers övriga produkter, typiskt i klara färger, pastell och vitt, kännetecknas Cono- serien av mörkare och mer naturliga nyanser och former. Och detta ger produkterna ett helt annat uttryck och visar en annan sida av varumärket Kähler.

Kähler Cono är främst känd för två typer av produkter; nämligen de lummiga skålarna och de organiska vikbara ljusstakarna. Dessutom, från Conoserien, kan du också hitta en burk lock , som i form påminner en del av en agern.

Och det är ingen slump att Kähler med denna designlinje har valt att ta med motiv, former och färger från landskapet vi ser när vi går in i naturen. Även om Cono-produkterna skiljer sig från andra produkter av samma formgivare, kännetecknas de fortfarande av den klassiska glansiga glasyrfärgen som gradvis blivit Kählers egenskaper.

De klassiska produkterna är populära


Våga trivas något annat med Kähler Cono Många danar är mycket nöjda med Kählers produkter, men samtidigt väljer många danskar de klassiska produkter som alla känner till denna designer för. Det betyder att i mycket många hem kan du se samma vaser och ljus stå och dekorera. Om du vill ha något från Kähler, varför inte välja det okonventionella och satsa på en Cono-serie design? På så sätt lägger du till estetik i ditt hem och sticker ut samtidigt.