En bra halvö är nyckeln till en strukturerad skolgång

En bra halvö är nyckeln till en strukturerad skolgång

Straffhus från Jeva. Pennor, pennor, pennor, suddgummi, linjal, penna skärmare ...! Listan är lång och det kan vara nästan omöjligt för yngre barn att hålla koll på alla de många saker som de bär i sina straff.

Den totala förvirringen kan emellertid undvikas enkelt och elegant, och det kan göras med hjälp av ett bra pennahus. När det gäller barn är ett bra pennahus inte definierat av kriterier av en enkel och elegant exteriör eller en kompakt storlek. Här är kul och överblick som ligger i fokus.

Köp allt i pennor här

Jeva två-rits pennor är de förnuftiga och trevliga valen

Jeva har producerat en penna som uppfyller alla barns behov och mycket mer. Dessa pennahus utnyttjar inte den klassiska rundformen, vilket annars är väldigt populär i dessa produkter. Å andra sidan är blyertshusen fyrkantiga, stängda med dragkedjor och kan öppnas för att avslöja de olika delarna av insidan.

Här finns utrymme och utrymme för alla de många skoldagar som barnet drar på varje dag. Detta gör det mycket lättare att titta på var du sätter den röda markören, suddgummi eller penna. Alla Jevas påföljder inom tvåzip är unika i sin design och deras visuella uttryck.

Sålunda behöver barnen inte känna sig begränsade i en enda färg eller ett enda mönster. Tvärtom kan de välja det uttryck som deras hjärta önskar.

Se även alla resväskor

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås