Äventyrliga textilier från Bjørn Wiinblad

Äventyrliga textilier från Bjørn Wiinblad


Textilier från Bjørn Wiinblad . Med sina äventyrliga och detaljerade motiv och mönster blev Bjørn Wiinblad snabbt känd över hela världen och ses tydligt på sina textilier. Grill handskar, grytlappar , förkläden och kökshanddukar, de bär alla glada och nyckfull ritningar och den skarpa kontrasten mellan den vita bakgrunden och färg i ämnet - som kan vara röd, blå eller mörkgrå. Med ett björn Wiinblad-förkläde på livs- eller kökshanddukar och grytor som hänger på knuten bredvid spisen, kommer din matlagning att vara bara roligare och mer magisk.

Bjørn Wiinblads design är en glädje för ögat, och produkterna är också praktiska och av god kvalitet. De är alla gjorda av 100% bomull, vilket gör dem lämpliga för tvätt upp till 60 grader, och grillhandskarna och krukorna är vadderade med polyester som skyddar dina fingrar när du flyttar en kruka eller tar ett varmt bakplåt ur ugnen. Även torkardukarna är gjorda speciellt absorberande för rengöring.

Inte bara under matlagning kan du dra nytta av Bjørn Wiinblads vackra och glada motiv, du kan också köpa servetter och dukar . Upplev dina gästers leende när de ser de färgstarka bilderna och njut av deras krångel genom att göra de vackra servetterna smutsiga. Bjørn Wiinblads motiv kan inte hjälpa till att sprida glädje vart de än är, och du blir aldrig trött på att titta på detaljerade och ikoniska växter, mönster och djur, och på de frodiga och livliga kvinnornas tecken finns det en röd tråd i hans konst . Bjørn Wiinblads textilier är en gåva för dig själv som ges om och om igen.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås