Få den populära Kay Bojesen-designen på en vacker pläd

En fin Kay Bojesen Plaid för kollektionen

Om du är förtjust i Kay Bojesens klassiska danska design, kommer du gärna att du också kan köpa en vacker pläd till hans samling, utformad med den trevliga och lika klassiska Kay Bojesen-apan .

Du kan välja en mörkgrå rutan i storleken 130 × 170 cm, som kostar 1699,95 kr. Alla Kay Bojesen plädor är gjorda av 100% lammull och är därför också av mycket god kvalitet.

Du kan också välja mellan de röda eller blåa färgerna i mindre storlekar, 80 × 120, vilket kostar 999,95. Alla plack kan också vändas eftersom de har en ljusare färg och apa-designen på baksidan också.

God kvalitet och bra dansk design

De flesta danskarna känner till och älskar Kay Bojesen-designen , och det kommer därför också att bli ett riktigt bra, inte minst praktiskt tillägg till ens samling med en trevlig och varm pläd.

Lammullens goda kvalitet samt den klassiska och enkla designen ger tillsammans en bra produkt. Platsen passar fint i alla hem och spreds både mysigt och var en fin touch i inredningen. Det bör noteras att filten endast kan tåla rengöring, som nämnts ovan är 100% lammull.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås