Kom in i fantasin med den klassiska lilla Abe från Kay Bojesen

Den lilla och unika apen från Kay Bojesen är den mest populära produkten bland Bojesens stora samling av fantastiska träddjur . Aben är utan tvekan träslaget i de flesta danska och moderna hem.

Kay Bojesens ursprungliga idé om den klassiska apen var att ge barnen en rolig och annorlunda knut till kappan. Aben har sedan dess blivit en extremt populär designikon som fyller hjärtat hos många designälskare med glädje och inspiration.

Den populära apan har varit närvarande på framsidan av många trendmagasiner och tidskrifter sedan 1951. Aben fyller också mycket i Danmarks privata moderna hem, som att dekorera en bokhylla eller dekorera sluttande i fönsterskuggan.

En klassisk designikon


Kay Bojesen hade en unik förmåga att skapa och designa ett magiskt fantasiversum med olika figurer, som nu har blivit älskade klassiker över hela världen.

Den lilla apan från Kay Bojesen är designad i teak, vilket ger den en fin och varm färg. Den lilla apan har en god höjd på 26,5 cm, vilket gör den idealisk för att dekorera var som helst i hemmet.

Den älskade och klassiska apen följer oss hela livet. Det är en älskad vän som kan flyttas från barnrummet till vardagsrummet och bli en designikon i hemmet när barnet flyttar i sitt eget hem. Den lilla Abe är en utmärkt presentidé för barn och vuxna, oavsett ålder.

Aben är definitivt en unik dansk designikon.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås