Hitta bra träfigurer här - Kay Bojesen vakter

Kay Bojesen vakter


De vackra Kay Bojesen- karaktärerna har varit populära i många år. Ända sedan han skapade den första träfiguren har människor varit vilda efter att ha fått fingrarna i en av de vackra karaktärerna. Idag är det speciellt den apa som är väldigt populär. Det finns dock många andra stora karaktärer från Kay Bojesen, och du kan hitta några av dem här.

Det finns många fina siffror. Här hittar du ett urval av de snygga kavajerna som designats av Kay Bojesen. Du kan köpa en massa gevär, en trummis eller en fläktbärare. Siffrorna är den perfekta presentidén eftersom de kan stå och dekorera snyggt i många hem. Det kan vara lite uppenbart och tråkigt att köpa en apa eller sköldpaddor, som är några mycket populära karaktärer. Om du letar efter något lite annorlunda kan dessa väskor vara en bra sak.

Naturligtvis behöver inte garderaren vara en gåva. Det finns många Kay Bojesen entusiaster som samlar på de trevliga träfigurerna. Om du är en av dem, har du kommit till rätt ställe. Många samlar på de ursprungliga gamla figurerna. Siffrorna du kan köpa här på sidan är nyproducerade. Om du vill ha fingrarna i några av de lite äldre figurerna, kolla på loppmarknader, i marsaffärer och liknande. De kan ofta vara dyrare än de nya siffrorna, särskilt om de är i gott skick. Här hittar du dock några av de nya siffrorna som passar perfekt i de danska hemmen.