Vacker Rosendahl Grand Cru uppsättning

Vacker Rosendahl Grand Cru uppsättning

Rosendahl är känd för sin Grand Cru- ram med det enkla spåret längs sidan. Den är stel i en bra design, med fokus på utseende samt hur man använder den.

Köp eller se hela Grand Cru set | Härifrån

Det är därför en mycket bra ram som kan användas i många olika sammanhang. Det kan vara hemma på morgonen eller när du har gäster. Satsen är lämplig för båda situationerna.

Satsen är gjord av porslin och kan enkelt användas i diskmaskinen. Det ger dig ett bra tillfälle att snabbt rengöra ramen när du är färdig med att använda den. Om du passar din ram ordentligt kan du njuta av det i många år framöver.

Till frukostbordet och till soffbordet

I Rosendahl Grand Cru-setet hittar du allt du behöver för att täcka ett trevligt frukostbord. Det finns tallrikar, äggkoppar, teskedar, koppar och mer. Satsen kan användas både när du sitter hemma varje morgon och äter din frukost snabbt innan du lämnar.

Rosendahl Grand Cru-ramen är också mycket lämplig när du har gäster. Det är en fin ram som du enkelt kan täcka ett välkomnande brunchbord eller soffbord med. Det hjälper till att ge en speciell upplevelse att något extra har gjorts när man väljer en fin ram för lägenheten.

Satsen innehåller ett antal olika delar som du kan behöva för både vardag och gäster. Allt köps individuellt, så det är enkelt för dig att få exakt det belopp du behöver.