Stora blekna i stenkläder från Bitz

Stora blekna i stenkläder från Bitz

Om du letar efter en ny maträtt, varför inte välja något som är utsökt, annorlunda och lätt att använda? Bats från Bitz uppfyller alla dessa krav och mer. De är inte alls som de klassiska vita porslinskivorna eller glasrätterna, som du kan se i många hem.

Alla blekna från Bitz | Härifrån!

Tvärtom drar designen ett helt annat sätt; nämligen tillbaka till det naturliga, det organiska och det enkla. Allt blek från Bitz är gjord av stengods. Detta stengods är så obehandlad som möjligt, vilket ger disken ett mycket unikt visuellt uttryck. Här kan du se hur tegelstenarna ursprungligen såg ut - med spår, vener och skift i färg och mönster.

Detta innebär att utseendet på blekningen leder sinnen mer till tallskogar och bergformationer än köks- och lasagneplattor. Bats från Bitz finns i svarta och grå färger.

Fade för alla tillfällen

Disken från Bitz är uppenbar att använda för rätter som disk i ugnen. För detta ändamål bör du välja modeller som är eldfasta.

Men de är också perfekta för bra servering av till exempel sallad, pasta, soppa och mycket mer. Förutom den klassiska rektangulära formen, kan du också få Bitzs fade i runda, avlånga och mångsidiga modeller.

Oavsett vad du vill använda produkterna är det ingen tvekan om att dessa rätter, förutom att vara praktiska, kommer att tändas och lägga till lite extra till kök och hem.

Föregående artikel Bitz glas för alla hem
Nästa artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås