Stora matlagningsmedel från Pillivuyt

När du lagar mat är det viktigt att du har rätt sätt att göra det. Det hjälper till att göra maten rätt när du har den. Det borde inte vara dina krukor eller rätter , vilket förhindrar att maten blir framgångsrik. Det är därför en bra idé att du väljer några bra kvalitetsmedel för matlagning.

Ett uppenbart val kommer att vara de från Pillivuyt . Det är en fransk porslinfabrik, som har nästan 200 års erfarenhet av att göra fint och slitstarkt porslin för daglig användning. De har vunnit många utmärkelser för sin design och tänker alltid användaren på saker.

Livsmedelsgaranti


På Pillivuyts fabriken i Frankrike tillverkar de även porslinet och lägger på en glasyr som botar till exempel krukor och kepsar för att bli ugnssäkra . Det är en mycket hållbar glasyr. Därför ger Pillivuyt livstidsgaranti på sina krukor, lock, bleknar och liknande.

Användargarantin får dock inte förväxlas med en brottgaranti. Naturligtvis kan din porslinskruka fortfarande bryta om du förlorar den. Pillivuyt ger dig en tvåårig brottgaranti om du kommer att förlora något.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås