Vackra vaser från Royal Copenhagen

Vackra vaser från Royal Copenhagen
Blå Mega Rifled vaser. Royal Copenhagen har sedan 2012 producerat hushållsapparater i Blue Mega Riflet-mönstret. Kungliga Porslinfabriken har funnits sedan 1775 och har varit en av Danmarks favoritleverantörer av Kina under senare år.

Det välkända musselformade mönstret har tolkats igen av Karen Kjældgård-Larsen, som har skapat en modern klassiker med Blue Mega Riflet. Den nya tolkningen innefattar att det traditionella musselformade mönstret har förstorats, vilket ger ett mer modernt uttryck för de fina produkterna. Tillverkningsmetoden bevaras emellertid; Alla produkter är traditiontro, handmålade och därmed helt unika.

Köp alla vaser från Royal Copenhagen här

Fina vaser av olika storlekar
Idag, inte bara köksredskap som tallrikar, koppar och skålar, som ingår i Royal Porslinfabrikens sortiment. Nu kan du bland annat också ha vaser från Royal Copenhagen.

En vas är en säker vinnare i heminredningen, för blommor ger ett vackert och friskt andetag till inredningen. I Royal Copenhagen-serien av vaser finns också en serie i Blue Mega Riflet. Nu kan du sätta dina blommor i vatten i de vackraste vaserna från Royal Copenhagen.

Den smala nacken och den tjocka botten av fickan gör den lämplig för både snabba blombuketter och vanliga snittblommor. Den fina vasen finns i tre storlekar; 12 cm, 15 cm och 20,5 cm, så du kan dekorera ditt hem med olika blommor i de finaste vaserna - stora och små.