Funktionell nordisk design av Jacob Jensen

Jacob Jensen är en sann nordisk designer med sitt stora urval av klockor, väderstationer , dörrklockor och köksredskap, och fokuserar på rena linjer, bra material och bra möjligheter att träna träningen helt i hemmet och köket. Med det här företaget har du möjlighet att få de mycket billiga objekten till huset, men också att skämma bort dig själv eller en kära med en bra armbandsur eller kanske en smart elektronisk p-skiva.


Jacob Jensen hjälper dig att hålla koll på tiden
En av de saker som Jacob Jensen förmodligen är mest känd för är klockor av alla slag. Således innehåller vårt urval av produkter från denna designer här hos KopK ett brett urval av dessa klockor. Om du väljer en klocka från Jacob Jensen, kan du få lite av det - till exempel en trevlig armbandsur med en fin minimalistisk ratt, en klocka på väggen eller en väckarklocka för sängbordet. Alla klockor präglas av användandet av den senaste tekniken och tilltalande rena linjer.
Jacob Jensen håller sitt hem
En ringklocka, en elektronisk p-skiva eller en brödrost . Det finns inte saker du tänker på innan du plötsligt saknar dem. Lyckligtvis erbjuder Jacob Jensen versioner av dessa produkter, som både är snygga och lätta att använda. Således kan det plötsligt vara både roligt och estetiskt att ha en högtalare för en ringklocka som står om man väljer en från denna designer.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås