Ljus upp koppar i köket med Scanpan

Ljus upp koppar i köket med Scanpan


Detta vackra urval av läckra och funktionella kopparpannor och kokkärl av högsta kvalitet från Scanpan kommer definitivt att förändra din uppfattning om vad bra matlagning och goda produkter till ditt kök verkligen är. Förutom det faktum att den glänsande koppar på krukorna och utsidan av kokkärlarna är vacker på plats i köket, är tekniken bakom produkterna också mycket välutvecklad. Koppar ger en snabb uppvärmning, och då ger den en perfekt matlagningsyta där maten inte brinner så lätt. På så sätt kan du odla friskare matlagning med mindre fetthalt än annars.

Se alla Scanpan

En annan fördel med kopparytor snarare än teflon är att kopparet inte är så lätt repat och förstört som det andra materialet. Scanpan är specialiserat på kopparbär och kopparrätter av olika storlekar. Här hittar du en stor kruka med 1,5 liter och ett urval av små kastruller med en medföljande skiffer.

Koppar i köket


Dessa produkter kommer säkert att vara ett välkommet tillägg till kök, jämn storlek, ålder och redan inneboende köksprodukter. Kopparutrustningen från Scanpan har fördelen att den fungerar på nästan alla typer av spisar och matlagningsöar. Oavsett om det är glaskeramik, holografisk eller gas, kommer krukorna och kokkärlen att förbereda maten för perfektion. Om du funderar på att lägga till en kopparutrustning till din köksmaskin, så är produkterna från Scanpan ett riktigt smart, trevligt och praktisk val.