Georg Jensen

Stort urval av Cafu-lampor, ljusstake och vaser från Georg Jensen
Cafu-serien är gjord som en hyllning till allt som Georg Jensen står för. Den är gjord av vackra material, fin design och bra utförande. Läs om det vackra Georg Jensen besticket och ramen

Stort urval av Cobra-tallrikar och ljusstake från Georg Jensen
Om du letar efter några olika och dynamiska saker för ditt matbord eller kök är Georg Jensens vackra, olika Cobraserie den rätta.

Stora och funktionella tillbehör från Georg Jensen till vardagen
Tillbehör från Georg Jensen är en bra present, men kan också vara en present för dig själv. De är slitstarka och kan därför varas för vardagen men också bra.

Georg Jensen Alfredo bestick är snygg design och perfekt för ändamålet
Med Alfredo Ostkniv från Georg Jensen kan du skära din ost på rätt sätt. Du kan också hitta en fin och funktionell salladsbestick.

Klassiskt bestick av Arne Jacobsen för Georg Jensen
Elegant, elegant bestick , fortfarande modern, även om den designades 1957. Mycket bra kvalitet som kan vara i många år framöver. Finns i uppsättningar.

Klassisk Bernadotte bestick från Georg Jensen i tidlös design
Bernadotte besticket från Georg Jensen är ett bestick med en lång historia. Den är gjord i en design som kommer att behålla sin modernitet genom många generationer.

Elegant och opretentiös Bo Bonfils bestick från Georg Jensen
Nice Bo Bonfils bestick i matstål som kan bestå i många år. Besticket är mycket enkelt i sin design och kommer därför att tillgodose många matbord.

Stort urval och många alternativ med Georg Jensen Caravel silver
Om du vill ha lite okonventionell silverpapper att täcka bordet när du har gäster, är det en bra idé att välja Georg Jensen Caravel bestick.

Stort utbud av festligt glänsande Georg Jensen Köpenhamn bestick
Om du letar efter bra bestick som verkligen ser imponerande ut på din matbord, är Georg Jensen Copenhagen den perfekta.

Trevligt och elegant Köpenhamn Mat bestick från Georg Jensen
Köpenhamn Mat bestick från Georg Jensen har alla delar du behöver. Detta gäller både att äta maten och betjäna den. Både för barn och vuxna.

Vacker, opretentiös och funktionell Louise Campbell Bestick
Louise Campbell bestick är gjord med uppsättningar för både vuxna och barn. Dessutom finns det många andra saker som du behöver. t.ex. salladsdressing.

Georg Jensen Elephant är en fin och hållbar bestick för barn
Georg Jensen Elephant Cutlery började som en ögonfrans, men idag är det en mycket populär uppsättning för små barn som ska lära sig att äta sig själva.

Maria bestick från Georg Jensen är organiskt och modernt
Stort urval av Maria bestick från Georg Jensen. Det är känt på knivens stora båge och är ett mycket organiskt bestick som är välhänt för alla.

Stort urval av tidlösa Georg Jensen Mitra Bestick
Trevligt och minimalistiskt bestick från Georg Jensen. Mitra bestick är en som du kan ha i många år framöver. Den är gjord av rostfritt stål, möjligt att köpa i set.

Brett utbud av vackra och funktionella New York Bestick
New York-besticket från Georg Jensen är ett bestick där både design och funktionalitet tänkas. Det är bra för båda dagliga partierna

Vackert, elegant och glänsande Pyramid bestick från Georg Jensen
Pyramid bestick från Georg Jensen hjälper till att göra något matbord ännu vackrare. Det rostfria stålet lyser vackert och belyser bordet.

Vacker Vivianna Blank bestick kan användas för vardag och gäster
Georg Jensen Bestick Vivianna Blankt är en bestick av rostfritt stål i en bra kvalitet som kan pågå i många år framöver. Det är enkelt men elegant samtidigt.

Georg Jensen Vivianna Matramen är modern och harmonisk
Georg Jensen Vivianna Matramen är en vacker ram som kan användas både för vardag och för fest. Du kan köpa uppsättningar med 16 eller 24 delar eller köpa individuellt.

Stort urval av Georg Jensen föremål för kök och bord
Metabeskrivning: Du kan hitta ett stort urval av föremål till ditt kök och till ditt bord av Georg Jensen, som är angelägen för både kvalitet och design.

Stort utbud av vackra ramar i god kvalitet från Georg Jensen
Det är ett nöje att ha inramade bilder av vänner och familj som står framåt eller hänger på väggen. Stora ramar från Georg Jensen.

Vacker och annorlunda ram och glas från Georg Jensen
Om du letar efter några olika glasögon och bås att lägga på bordet, bör du överväga något från Georg Jensen. God kvalitet, fin design, olika former.

Stort urval av vackra vintage tillbehör från Georg Jensen
Om du går upp i vin är vintage tillbehör från Georg Jensen precis rätt för dig. Där har de allt du vill ha. Bra kvalitet och fin design.

Georg Jensen Legacy är gjord för att vara i flera generationer
Underbara saker från Georg Jensen Legacy i förkromad zinklegering. Ger en sammanhängande känsla i vardagsrummet. Både ramar, vaser, skålar och mycket mer.

Stort urval av Georg Jensen Manhattan för vinälskaren
Om du älskar vin , cocktails och god kvalitet, är det en bra idé att köpa Georg Jensen Manhattan. Rostfritt stål som håller många år.