Georg Jensen Ljusstakar - Säsong och Harmoni

Säsong ljusstake i glänsande rostfritt stål

Seasonal ljusstake i blank rostfritt stål är ännu en lyckad och tidlös uppfinning i klassisk dansk design från Georg Jensen . Den här vackra ljusstaken är hjärtkärnan av den kända designer Maria Berntsen, som har flera designerdesigner under bältet, på grund av sitt fokus på harmoniska former, rena linjer och hög funktionalitet. Hon står bakom andra populära danska nyklassiker, som tidningshållaren Bakgrund och smyckeserien Mirror.
2012 års säsong ljushållare har en vacker flytande och elegant form som är så enkel och bekväm att se att den kan stå ensam eller dekorera efter årstidens förändring. Under julmånaderna kommer detta feminina ljusstake vara det perfekta ljuset, prydligt med gröna och prydda med nötter som betonar den harmoniska designen av ljusstakar. Under julmånaderna kommer säsongen att bli ett elegant äventyrligt ljus som uppmuntrar samhälle, värme och hygge vid vardagsbordet med vänner och familj.
Med en vacker blomma placerad i mitten av trappan under sommaren kommer du snart att upptäcka mångsidigheten i detta charmiga ljusstake. Hjortan passar också perfekt för den gyllene hösten, inslagna i färgade band och nakna björkplantor, och kan anpassas ytterligare till de gröna vårfärgerna. Säsongen gör sina flytande och öppna former lätt att anpassa sig till önskat ändamål utan att minska ljusstakets naturliga nåd. Men en höjd på 9 cm i höjd och en diameter på 26 cm är ljushållaren den perfekta dekorationen för hem och hem som varken överväldigar eller överdriver. Låt säsongljuset stå som ett exempel på vacker minimalism, med enkla vita ljusljus för att markera Seasons simplicity, eller använd ljusa vackra former av ljus som din glänsande duk och inspirera: Endast fantasi sätter gränser.

Köp ett guldbelagt Georg Jensen Harmony ljusstake

Med en Georg Jensen Harmony ljusstake får du en ljusstake som alla kommer att avundas att ha. Det är en elegant, vacker och harmonisk ljusstake som passar de flesta hem. Med en fin beläggning av guld misstas ingen för ljushållarens värde. Det är enkelt, men otroligt elegant, vilket gör Georg Jensen Harmony ljushållare så trevlig och populär. Det är en ljusstake som speciellt passar bra med den ljuka julen. Så om du behöver lite extra dekoration till jul, kommer en Georg Jensen Harmony ljusstake att vara en bra idé. Du kan sätta fem ljus i ljusstaken och låt det skina långt och vackert. Det är en vacker ljusstake som förtjänar en plats där alla i hemmet kan se den.
Få en bra affär på en Georg Jensen Harmony ljusstake. Vi älskar att skämma bort våra kunder med ett bra erbjudande. Så om du vill köpa en Georg Jensen Harmony ljusstake, gör det här. Vi har försäkrat oss om att ge dig det bästa priset på denna vackra ljushållare. Du kan inte sakna Georg Jensen Harmony ljushållare när du ser våra bra erbjudanden. Du kommer ångra om du inte köper den - speciellt om du är redo för december månad. Här passar Georg Jensen Harmony ljushållare mycket bra. Det kommer att se fint och elegant i mitten av vardagsrummet eller matbordet året runt med lamporna på.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås