Georg Jensen erbjuder juldekorationer i tidlös och modern design

Dekorera hemmet med Georg Jensens vackra och tidlösa design.

Gör något extra av bordet på juletid med Georg Jensens populära Holiday Products.

Många känner förmodligen Georg Jensens julkollektion på de klassiska ljushållarna till julgranen.

Under de senaste åren har dessa ljushållare blivit ikoniska samlarobjekt för många människor. Perfekt för mandelgåva eller värdgåva. Georg Jensen Topstjerne vet också mycket, och den eleganta julstjärnan i mässing med 24 kt guld kommer att pryda ett julgran och finns redan i många danska hem. Samma är de vackra julgranarna och enkla klassiska ljusstakar som kan användas för blixtljus för ett smakfullt uttryck.

Köp en julafton för den söta julperioden!
December närmar sig och du måste göra ditt hem redo för jul. Men är det inte något som saknas? Ja, du saknar en julgrannhet. Här kan du få ett bra pris på en jultur!

Utsökt jul dekoration av Georg Jensen - den vackraste juldekorationen
Få det bästa i juldekorationer med Georg Jensens samlingar. Med vacker design ger smycken julen den extra ceremonin den förtjänar.

Den mycket riktiga julstämningen med Georg Jensen adventsstage
Vill du sparka jul på rätt sätt? Investera sedan i en advocacy händelse från Georg Jensen. Här får du en mysig och fashionabel design samtidigt.

Den vackra, tidlösa säsongstaken från Georg Jensen
Säsongens ljusstake har en vacker, flytande och elegant form som är så enkel och bekväm att se att den kan stå ensam eller dekorera efter årstiderna.

Se här: Trevlig toppstjärna pläterad med 24 karat guld från Georg Jensen
Köp den vackra klassikern och skapa den perfekta julen atmosfären när familjen möter årets bästa kväll. Hitta stjärnan här på KopK.

Köp en guldpläterad Georg Jensen Harmony ljusstake här!
Med en guldpläterad Georg Jensen Harmony ljusstake får du vägens finaste hem. Du hittar mycket på denna eleganta ljusstake här. Så kom och kolla!

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås