Här hittar du ett brett utbud av pannor och krukor

Här hittar du ett brett utbud av pannor och krukor.

Vi har några av de bästa varumärkena på marknaden som Eva Trio och Scanpan, så du kan vara säker på att kvaliteten är okej. Vi har både gjutjärnspannor, galler, sautépannor och stekpannor. Och vi har krukor av alla storlekar.

Köp allt i grytor och pannor | Härifrån

Se till exempel Eva Trios 7,5 liter kastrull för de stora stewarna. Eller de läckra gjutjärnspåsarna från Gense . Ta en titt ner på sidan - det finns definitivt en kruka eller panna som du kan använda!

Krukor och kokkärl som håller sig till kökets renlighet
Här hittar du bra krukor och pannor av god kvalitet som passar perfekt in i både ditt kök och din budget. Självklart bär vi alla kända märken!

Läckra brödkorgar för både salt och utsökt mat!
Vi har pannor i alla storlekar och för alla ändamål. Oavsett om du letar efter pajer för muffins eller lasagne hittar du det här!

Fondue - Här hittar du allt vi har för både mat och efterrätt.
Lämna du dina gäster för tidigt? Kolla in våra läckra och vackert utformade fonduer! Göra mat i en fondue, du är garanterad en trevlig måltid i flera timmar.

Smaka på sommaren året runt med våra läckra grillpannor
Gillar du grillad mat? Då är en av våra läckra grillpannor ett måste i ditt kök. Då garanteras du den vackra röda smaken och succulensen året runt!

Har du behov av en griddle för din favoritpott? Så se här!
Vi har krukor för krukor i alla storlekar och former. Då har du en gryta utan lock, ta en titt på vårt sortiment - här hittar du en garanti som passar dig!

Krukor köps på en kopp som har ett mycket stort urval av krukor i alla priser från de billigaste till de bästa kvalitetskrukorna.

Du hittar ett stort urval av kvalitetspottar på KopK
Oavsett om du letar efter styrka och hållbarhet, eller fokusera på design och utseende, hittar du exakt den pan som passar dig bäst med KopK.

Rätter för alla de bästa kokta grytan!
Om du gillar att göra grytor, ris eller såser, behöver du en kastrull som klarar av vardaglig stress - du får den här.

Kobberg rider och kokkärl lägger till ett rustikt uttryck på bordsskyddet
Snabb värmeledning och snabbkylning gör kopparrutor och kokkärl perfekt för matlagning. Hitta de stora kopparprodukterna här på KopK.

Hitta den perfekta sautépande för dina matlagnings önskemål från detta brett urval.
Du använder sauté kokkärl för många typer av matlagning, och därför kommer det också att passa i köket för att hitta den allra bästa sautépande för rostning.

Hitta smarta krukor och stekpanna här, som har en lång hållbarhetstid.
Vi har ett stort urval av krukor och kokkärl för alla ändamål, oavsett om du bara gör äggröra, svänger med wok eller äter en stor familj.

Välj rätt laddero för att göra en fin simning framåt.

En stegeso kommer att vara det perfekta verktyget för att laga en utsökt och långsiktig maträtt, och du kan få en rossås eller tangin av lämplig storlek här.

Högkvalitativa gjutjärnspåsar hanteras här
Hitta din nästa grytgryta med oss ​​och ta din matlagning till nästa nivå.

Vi har ett stort urval olika typer av gjutjärnspanna. Gjutjärnugnar är idealiska för att simma på en hektisk dag.

Hitta din nya läckra gjutjärnspanna i det breda utbudet av KopK
Missar du den idealiska potten för den långsiktiga ritningen? Hitta ett stort urval av gjutjärnskedjor från kända varumärken i vacker design och hög kvalitet

Hitta din nya läckra gjutjärnspanna i det breda utbudet av KopK
Missar du den idealiska potten för den långsiktiga ritningen? Hitta ett stort urval av gjutjärnskedjor från kända varumärken i vacker design och hög kvalitet

Tryckkokare - gör gott och gott kött lätt och snabbt
Är du på jakt efter en tryckkokare? Här på KopK hittar du ett urval av tryckkokare bland annat. Tefal och WMF. Tryckkokaren är det perfekta verktyget för en hektisk dag

Föregående artikel Skapa en julfest med Rosendahls Karen Blixen julserie
Nästa artikel Vackra och raffinerade produkter från Frederik Bagger