Historien om Sofies upptäcktsresa på Kähler

Historien om Sofies upptäcktsresa på Kähler
Precis som alla människor är olika, är alla Kähler-produkter också helt olika och det finns en produkt för alla.

Hon upptäckte Kählers produkter
Ibland måste du köpa något nytt i ditt hem när du är trött på att titta på samma krukväxter, samma soffa, samma möbler och samma nypsting som du inte har förändrats i många år. Alla behöver förnyelse, både psykiskt och fysiskt. Och precis som du kan förnya dig själv på olika sätt, kan du också förnya ditt hem enkelt genom att ersätta vissa saker.

Så kände Sofie som en dag när hon tittade omkring och fäst hennes ögon till en gammal vas som hon inte ens kunde komma ihåg när hon hade fått. Kanske var det för många år sedan, kanske inte, det var i alla fall att hon inte kunde fortsätta titta på den längre. Hans partner hade alltid varit en ljusstake, som hade samma brunaktiga färg och samma grova yta. Ingen av de två sakerna hon gillade. Hon kastade omedelbart ut dem och bestämde sig för att upptäcka universum av heminredningen. Det var ett universum som hon inte hade upptäckt i många år, men nu tyckte hon att det var dags.


En upptäckt börjar på internet
Sofie visste att hon inte skulle gå till heminredningshandeln, precis som många andra hade svårt att hantera när hon gick in i en sådan butik. Hon började obehindrat att spendera pengar och kunde inte sluta när hon hade börjat. Så så slog hon på datorn och valde att låta äventyret börja här. Hon hade läst samma dag i tidningen om en ny och eftertrakad vas, årsdagen för Omega vasen från Kähler. Hon kände inte märket, men trodde att eftersom det var så stort omnämnande av det här varumärket skulle de kanske behöva.

Det var först när hennes pojkvän kom hem några timmar senare att hon hoppade ut ur upptäcktsresan. För en tid hade hon glömt tid och plats för att hon hade varit så angelägen att titta på de produkter hon hittade på Kählers hemsida. Hon berättade ivrigt hennes upptäckter till sin pojkvän, som var lite förvirrad av den stora entusiasmen.


Alla kan hitta sin Kähler-produkt
Sofies flickvän lämnade ett tag och sa att han aldrig skulle hitta någonting på en sådan hemsida eftersom det helt enkelt inte intresserade honom. Sofie tappade för att kräva mer uppmärksamhet från honom, men istället såg hon sig lite och tyckte att hon kunde bevisa att han inte hade rätt. Hon gick till webbplatsen där hon hade spenderat de senaste två timmarna och var övertygad om att hon skulle hitta något han tyckte om som passade hans spelrum och kontor. Först ansåg hon om han kunde vara en Hammershøi- pojke. Hon hade intrycket att de vertikala linjerna skulle skylla på honom. De mörka nyanserna menade också att hon kunde passa honom bra.

Med lust i hennes röst ringde hon på honom och visade honom sina upptäckter. Han nickade lite och sa att de inte var fulda alls och Sofie var lite besviken eftersom det var en lite mer entusiastisk reaktion hon hade hoppats på. Han gick igen och hon tyckte att det inte kunde vara sant att det inte fanns något som hon kunde hitta för honom så hon fortsatte upptäckten. Du trodde att det kanske var att han var en lite enklare person som kunde se det bra i enklare mönster och hon hittade den ursprungliga Omaggio vasen och han kunde lida.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås