Ta hand om dig i köket med Blomsterberg

Ta hand om dig i köket med Blomsterberg


Mette Blomsterberg är en skicklig konditor, som vi vet från olika tv-serier och backkonkurrenser. Men nu har hon också kastat sig in i utformningen av denna serie saker för köket, och det har hon varit mycket lycklig med. Faktum är att designserien från Blomsterberg präglas av både vacker och unik design, funktionalitet och inte minst hög kvalitet på allt material som används.

Produktserien från Blomsterberg presenterar ett brett utbud av olika matlagningsartiklar; Kolla exempelvis chokladformerna i silikon, de droppformade rätterna , kegegaflerna, krukorna eller mättänderna. Sortimentet är stort och det innehåller mycket av den utrustning vi brukar hitta i köket. Skillnaden mellan produkterna från Blomsterberg och det vanliga köksredskapet är att produkterna från denna designer inte bara är praktiska utan också eleganta att titta på.

Se alla Mette Blomsterberg


Utrustning för galenskap utvecklad av en professionell


Till skillnad från många andra designers har Mette Blomsterberg en stor fördel när det gäller hennes produkter. Hon har själv en bakgrund från köksmiljön, och därför vet hon bättre än någon annan vad som är viktigt och vad amatörkock eller matentusiast behöver.

Många års erfarenhet av kakor, ugn, ugnar och matlagning har gett henne en idealisk utgångspunkt för produktutveckling något som kommer att vädja till de flesta. Det innebär att en perfekt balans skapas mellan estetik och funktionalitet, och det är något som en riktig smet jämfört med kvaliteten på Blomsterbergserien.