Innovativa och smarta köksredskap från Brix Design

Innovativa köksredskap i fin och smart design och bra kvalitet från Brix Design. Helt enkelt fantastiska och praktiska hjälpare på en hektisk dag.

Brix Design är ett familjeägt danska företag med säte i Stege on Møn. De erbjuder en rad innovativa verktyg och produkter som gör vardagen enklare.

Prisbelönta danska köksredskap


Brix ligger bakom den populära och effektiva JarKey, världens bästa lågöppnare. Till exempel, använd den för att öppna screed på syltglas, syltade gurkor och liknande. JarKey arbetar genom att lyfta locket så att trycket i glaset försvinner, och det är lätt att skruva loss locket. Dessutom hittar du ett noggrant utvalt utbud av Brix Designs innovativa produkter som du inte kan missa i vardagen. Ta till exempel den professionella kockens Mandolin Iron, som gör att du kan göra de läckra salladerna, OXO-ananasskivaren, Ergonomic Bread Knife och den funky WaterTracker Drinking Tank med en mätare som gör att du kan hålla koll på hur mycket vatten du dricker.

Smart, innovativt och mångsidigt kökshjälp från Brix Design.


Ergonomiskt korrekta verktyg för vardagliga stora och små utmaningar i köket. Dansk design, god kvalitet och rimliga priser.

Köp din köksutrustning från GastroMax och upplev en bättre kvalitet


Få tillverkare på marknaden levererar lika hållbar och funktionell köksutrustning som GastroMax. Här får du en extra matlagning för pengarna.

Smarta och praktiska köksredskap från Brix Design OXO

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås