Jamie Oliver

Det finns knappast någon som ännu inte är bekant med engelsk TV-chef Jamie Oliver. Trots att han blev känd för att man rörde krukorna medan han åt färska grönsaker och lättillgängliga måltider, är britterna också känd för sina många kockböcker och köksredskap som är konstruerade, marknadsförda och sålda i eget namn. Vi är därför stolta över att presentera Jamie Oliver köksartiklar här i vårt sortiment.

Jamie Olivers produkter präglas av användarvänlighet och oftast i prisklasser där alla kan gå med. Utrustningen är prisvärd och användarvänlig. I Jamie Olivers val hittar du alla verktyg du behöver för att laga älskare i köksskåp, så du behöver inte bryta spargriset för att laga mat som en riktig TV-kock.

Utskottet räknar allt från krukor, kokkärl, krukor , bakformar, skärbrädor och knivar. Nyligen har keramiska sallader, tallrikar och bakverk också utökats till dem som vill ta matlagningen till nästa nivå. Alla, stora och små och erfarna som oerfarna, kan därför hjälpa till med att laga mat med Jamie Olivers köksartiklar. Han har också sin egen serie, som riktar sig till drollrarna. Dessutom har TV-kocken gjort en serie pannor med Teffing-jätten Tefal, som de flesta redan vet.

Jamie Olivers köksartiklar är inte bara fantastiska i ditt eget hem, men också en funktionell presentidé för tonåren att flytta hemifrån för första gången eller mannen som du vill ge en kärleksfull ledtråd som han vill spendera mer tid i köket.
Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås