JEVA väskor för alla

En backpackers ryggsäck från Jeva är ett måste för alla fritidspersoner

Dessa ryggsäckar från Jeva Backpacker är gjorda speciellt för aktiva människor och är därför utformade i ett speciellt bärbart tyg som är effektivt mot regn, vind och snö.

Välj en Jeva-produkt för en påse eller ryggsäck som sitter bra

Jeva har perfekta sina mönster i många år, vilket resulterar i ryggsäckar, påsar och pennor av högsta kvalitet

Med en ryggsäck i XL från Jeva kommer du aldrig att sakna utrymme

Jeva är känd för att producera de bästa och mest bekväma ryggsäckarna, och denna serie ryggsäckar i XL är absolut inget undantag.

Ge ditt barn en optimal skolstart med en ryggsäck från Jeva Beginners

Med en ergonomiskt korrekt, praktisk och väldesignad Jevas ryggsäck, är du säker på att ditt barns skola börjar en begravningsupplevelse.

Nybörjare är JEVAs första skoltank. Med den unika ergonomiska fotbaggen tillbaka och avtagbar sportväska som också fungerar som en mini-ryggsäck. Det finns ett isolerat rum med ett skrivbord. Drycker ingår också. Reflex är monterad på alla sidor. Utformningen av axlarna och bröstbandet ger optimal bärkomfort. Ett säkert och bra val för skolstart.

Jevas ryggsäck är en hållbar och unik klassiker

När ditt barn måste vara redo för skolan behöver den den bästa ryggsäcken på marknaden, och dessa finns på Jeva Intermediate-serien

Mellanliggande skolväska från JEVA är för första klass. Skolväskan har JEVAs unika, ergonomiska foamback tillbaka. Skolans perfekt passform har varit en framgång bland skolbarn i många år.

Utformningen av axlarna och bröstbandet ger optimal bärkomfort. Skolväskan har reflexer från alla håll och ett isolerat rum med en låda med mat och en dryck. Dessutom har den en flyttbar sportväska som också fungerar som en mini-väska.

Hitta ditt nya smarta pennahus i din favoritfärg hos Jeva

Bör det finnas ett nytt strafflag för det nya skolåret? Jeva har högkvalitativa pennor i många olika färger och mönster. Till de små och de små större barnen

Smarta och barnvänliga fickor med kardborreförslutning för barn i alla åldrar

Med en smart handväska från det danska designmärket Jeva kommer dina barn att ha en bra och användbar handväska med kardborreförslutning som matchar sina läckra skolväskor och pennor.

En bra ryggsäck för barn ska vara praktisk, och det här är från Jeva

Förskola Naturen från Jeva ger ett bra förvaringsutrymme, praktisk rygg, ett roligt drickslock och ett funktionellt nederbörd - allt som barnet behöver.

Jeva Practiced är den perfekta skolväskan för de hoppande nya skolbarnen

En bra skolväska är grunden för en bra skolgång. Alla kvalitetsmedvetna föräldrar bör därför välja en skolväska från Jeva Practiced.

Jevas smarta och skolvänliga straff för barn i alla åldrar

Med det smarta Jeva Penalty House får ditt barn ett smart och användbart pennahus för skolanvändning. Penalhuset är utformat för att matcha skolväskan.

Skolväska för första klass. Bekväm inredningsrumdelare! Stygd, ergonomisk stark rygg, kraftigt vadderad. Dold, avtagbar sportväska i locket, som också fungerar som en mini-väska. Vadderad ficka för tablett eller dator. Isolerat rum med tvättstuga. Dricklock ingår.

Effektiv Jeve rainwear för skolväskan

Jevas väskor är bra på alla områden, men de tolererar inte regn. Därför kan du dra nytta av ett matchande regnskydd som skyddar din väska

Gå till skolan med JEVA Square skolväskor.

JEVAs skolväskor är populära för hög komfort, rymlighet, flexibel och avtagbar gymnastikväska och justerbara band som alltid ser till att ditt barn är välutrustad.

Jeva Supreme ryggsäckar har kvalitet, ergonomi och cool design

För att förstöra dig själv och din rygg, välj en bra ryggsäck - till exempel, den unika och exklusiva ryggsäcken i Jeva Supreme-serien

JEVAs 2-i-ett-ryggsäck. 2 stora rum, varav en innehåller en arrangör. Stor framficka. Avtagbart sportkläder fungerar som en mini-ryggsäck. Vadderade, facetterade band och bekväm vadderad 3-punkts ryggstöd. Ryggsäcken har justerbart bröstband

JEVA Ryggsäck med 2 stora fack, framfickor och mobilficka. Avtagbar sportväska som kan lagras i en separat ficka eller användas som en mini-väska. Vadderade, facetterade band och bekväm vadderad 3-punkts ryggstöd. Utrustad med justerbart bröstband. Passar till större barn och tonåringar.

Gå till skolan med JEVA Square skolväskor.

JEVAs skolväskor är populära för hög komfort, rymlighet, flexibel och avtagbar gymnastikväska och justerbara band som alltid ser till att ditt barn är välutrustad.

Ett färgstarkt urval av Jeva Survivor skolväskor

Ta en fin och robust Jeva Survivor ryggsäck som kan användas för världens saker. Enkel beställning och snabb leverans av ett brett utbud av ryggsäckar här.

Ett pennahus från Jeva är ett roligt och förnuftigt val för skolbarnen

Straffhus är källan till orden på skolväskor, och det är värt att betala en bra modell från Jevas tvåzip-linje

Ta kontroll över din telefon med en mjuk kardborreplånbok från JEVA

Har dina barn också problem med att hålla koll på mobilen? Prova sedan en kardborreplånbok från JEVA. Då är du säker på att ditt barn kommer att hålla reda på det.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås