Kähler Hammershøi - Gör varje dag lite mer unik!

Kähler Hammershøi - Gör varje dag lite mer unik!


Kähler Hammershøi . Inom Kähler är de mest kända Kähler-vaserna ofta de första produkterna du tänker på när du hör namnet. Kähler är synonymt med klass, konst och kvalitet och har varit mycket framgångsrik med sina vackra och djärva konstidéer i keramik sedan företaget började producera keramik på 1880-talet.

Av alla de många unika designerna hos den här kända danska keramikproducenten finns en berömd serie, vilket utan tvekan är Kählers största stolthet och hjärtkärle - Hammershøi-serien.

Hammershøi är en av de mest kända trendsättarna i sin genre, med fokus på spännande mönster som utmanar klassisk konst och design, samtidigt som man tror på den danska designhistoriken. Denna serie har blivit en del av Danmarks vardag, och har därför blivit en av de mest sålda designserierna de senaste åren.

Hammershøi-serien består av flera produkter, alla med många olika former och funktioner, och med unika mångsidiga mönster som gör det möjligt att montera flera uppsättningar i serien, eller justera med några delar för att pryda hemmet. Serien har något som passar alla smaker, och ser bra ut i alla hem, oavsett om det är ultramodernt eller föredrar själen och värmen i den lite äldre designmiljön.

Inom serien är b.la. de vackraste glasplattorna som är perfekta för matbordet och lägg till lite extra glans, glas , tekanna, peppar och saltkvarn till alla kulinariska upplevelser, samt många andra unika kök och levande medier, som alla är välkända Hammershøi-vaser, har den unika karakteristiska spår och ränder.

Alla Hammershøi vaser finns i olika färger, storlekar och konturer, så du kan vara säker på att hitta den vas som passar bäst i lägenheten.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås