Kähler Mano - mjuka former och vackra färger

Kähler Mano - mjuka former och vackra färger


Med Kähler Mano-serien får du keramik i mjuka former och vackra färger kombinerat i en inspirerande nordisk design. Jeanette List Amstrup är designer av Kähler Mano, och med utvecklingen av denna serie har hon lyckats skapa ett annat keramiskt paradis bland Kählers många andra serier.

Se allt från Kähler

Trots att Kähler idag har 400 olika mönster, kan det gamla keramikbolaget fortfarande skapa moderna och funktionella keramik i de vackraste nordiska mönstren. Kähler är känt för sin högkvalitativa och fina mönster och manoserien är inget undantag. Jeanette List Amstrup är känd för att arbeta med mjuka och runda former, vilket till stor del återspeglas i samarbetet med Kähler. Manoserieens mjuka, strumpa former appellerar till både den visuella och sensualiteten och de många vackra färgerna gör denna serie passar alla inredningar.

Hitta många olika Mano produkter


Mano-serien innehåller koppar, burkar , tallrikar, skålar, sockerskålar, mjölk sylt, teskedar, örtpotatis, fetter och flaskor. Alla gjorda i hållbart stengods och dubbelglas. I samband med serien 10-årsjubileum mottog populära produkter helt nya glasyrer och färger, och du kan nu skapa din egen personliga samling Mano-produkter i olika färger. Du hittar Kähler Mano i färgerna gul, turkos, vit, blomma, jade, grön, blågrå, rosa och ljusgrå. Samla en hel ram av samma färg eller kombinera de många olika produkterna i en perfekt färgmix.