Kähler Omaggio och de karakteristiska ränderna

Kähler Omaggio och de karakteristiska ränderna


Kähler Omaggio har länge vunnit en plats i hjärtat av designälskare. Serien är känd för sina särpräglade råa och breda randar som pryder de många bra produkterna. Ditte Reckweg och Jelena Shou Nordentoft, som också står bakom interiörparadiset Stilleben, har utformat Omaggio-serien i samarbete med Kähler. Och de har utvecklat en sann nordisk design med bra detaljer. Omaggio-serien är förmodligen mest känd för sina randiga vaser, som med sina mjuka former och vackra ränder av olika färger kan dekorera vilken inredning som helst.

Se alla Kähler

Korgarna finns i flera storlekar, som kan placeras direkt på golvet, på bordet, hyllor eller i fönsterbrädan. Därför kan du enkelt lagra dina små och stora blomsterbuketter i de finaste vaserna från Kähler Omaggio . Dessutom innehåller serien även ljus, ljus för ljus och ljus, en sockerskål och en smörlåda, tallrikar, förvarings koppar, teskedar, stämpeldockor, mjölkkanna, termos, jul / dekorationskulor och mer. Alla med Omaggios horisontella ränder. Det finns således inga gränser för hur du kan lägga till Omaggios vackra ränder som en del av din inredning.

Klassisk keramik och hög kvalitet


Den klassiska Kähler keramik är populär i både danska och utländska hem. Under de senaste 150 åren har danska Kähler producerat en serie keramiska serier som präglas av högkvalitativ keramisk exklusivitet och nordisk charm. Omaggio-serien är en av Kählers mest populära serier, och serien kännetecknas av de mjuka formerna och karakteristiska ränder som ger produkterna ett minimalistiskt och modernt nordiskt uttryck. De många randiga produkterna garanterar högkvalitativa, raka horisontella ränder och inspirerande nordisk design.

Föregående artikel Ombria - Det bästa i stengods
Nästa artikel Dekorera till jul med Kähler Nobili