Kähler vaser

Kähler vaser


Kähler är särskilt känd för den karakteristiska Omaggio vasen med de horisontella ränderna, men Kähler gör många andra vaser, som också har sitt eget uttryck och som också är mycket trevliga. År 2014 blev den berömda Omagli-vaasen från Kähler återkommande i samband med vasens 175-årsjubileum. Folk var elva och Kähler hade aldrig haft så stor framgång med sina produkter. På alla ställen såldes vasen och människor hungriga för mer. Fickens stygniga korsben var en träff och folk ville bara ha den här vasen att dekorera i sitt hem. Sedan dess har Kähler lyckats behålla sin framgång och säljer fortfarande fler och fler vaser idag.

Men Kähler har också många andra vaser, förutom Omaggio-vasen, som också är vacker och har ett specifikt uttryck. Bland annat kan du också hitta vaser från Botanica-samlingen, präglad av en lysande glans och de ljusa nordiska färgerna. Allt från den ljusa rosafarven till den djupare, ljusa kaffefeuren finns på dessa vaser. Öppningen är liten, men kroppen är stor så att du kan placera ett eller några blommor i vasen, och vasen kommer att se vacker ut, eftersom blommorna inte stjäl hela bilden.

Den mer sprawling Fiora samlingen skiljer sig något mer från den klassiska Omaggio vasen, eftersom dessa blommor har mönster som påminner dig om en diskret och avgränsad knäckning på toppen av en vas i vackra färger, som rosa, orange och ljusrosa turkos. En annan vacker vas från Kähler är Hammershøi-vasen som är rund i kroppen och har vertikala spår som gör att vasen är vänlig att titta på. Denna vas finns i olika storlekar och i olika former. En annan vas är kärlekssångvinen, som kännetecknas av att den är förskönad med bokstäver.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås