Kählers rund och charmig Globo

Kählers rund och charmig Globo


Globo ljushållare. Globo-serien är ett annat tillskott till Kählers vackra och olika ljusstakar. Med sina mjuka, runda former och dämpade jordfärger appellerar de mycket och ger en varm och fin inmatning till de danska hemmen. Lysstakarna är designade av Dorte Helm, och speglar den danska minimalismen och Kähler s egenskaper. det enkla språket. Men de hänvisar också till ett av de vitkalkade husen i söder, så oavsett vilken stil du känner till kan dessa ljusstakar enkelt passa in.

Lysstaken är gjord av keramik och har en sfärisk form och grov yta, och passar bra med den enkla inredningen, både inifrån och utomhus. Eftersom ljushållaren finns i flera storlekar, kan du placera den där du vill. Lysstaken kan placeras på matbordet, på soffbordet, på trädbordet, på hyllan, på nattduksbordet, i badrummet; Ja, det finns faktiskt inga gränser för var detta vackra, enkla ljus kan vara.

Levande ljus liknar trivseln


Danskarna älskar att ha kul och vi uppfann till och med våra egna unika ord för denna underbara stat eller aktivitet. Stearinljus är en viktig del av dansk kosiness, och det kan finnas många av dem! Ljus ger både värme och skickar en charmig och avkopplande ljusglans, och vi använder också ljusen för att visa att vi skulle vilja behaga våra gäster. Ljusstakar kan placeras i alla rum och vid alla tillfällen, så det finns också plats för ett charmigt Globo-ljusstake eller två i ditt hem.