Kaj Bojesens studenthus

Denna serie studenthattar passar perfekt den ikoniska apen i trä från den ännu mer ikoniska designern Kay Bojesen . Kay Bojesens siffror i trä har sedan många år varit populära i danska hem. En av de mycket speciella sakerna om dessa produkter är att de vädjar till människor i alla åldrar. Således kan du till exempel hitta buken hos både pensionärer, medelålders par, unga studenter eller småbarn och tonåringar. Den enkla men vackra designen är universell och ramar bred.
Och bara de unga är de som den här serien studenthus från Kay Bojesen syftar till. Mer exakt de som just blivit elever, liksom deras närmaste familj. Det är väldigt charmigt att ge en apa med en studenthall när en son, dotter, systerdotter, brorson eller sonson avslutar en högskoleutbildning.
De fina studenthyddorna i trä behöver emellertid inte vara en gåva. Om du har en Kay Bojesen- apa som förälder är det roligt att ge den en studenthuva när barnets klass passerar för körning eller familj och vänner tittar förbi för en studentfest.
Mössor för alla typer av studenter
"En student hatt det måste vara ..." låter en gammaldags band, men det diskriminerar inte med Kay Bojesen. Här kan de fina hattarna erhållas både i blått och rött, och både för små och stora apor. På så sätt kan du dekorera ditt konstverk med den allra högsta hatten typen.
Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås