Kaäin-serien från Kähler består av eleganta material

Kaäin-serien från Kähler består av en elegant blandning av material

Kähler Kaolin. I samarbete med designern Cecilie Manz har danska Kähler skapat den vackra och inspirerande Kaolin-serien. Med den unika enkelheten i Kaolin-serien har Cecilie Manz fokuserat på att kombinera nordisk minimalism med praktisk funktionalitet.

Se ALT från Kähler Kaolin nu

Den vackra Kaolin-serien består av en spännande materialblandning av trä, rostfritt stål och benporslin. Serien innehåller ovala högglanspolerade rostfria stålbrickor, träpappersbrickor, tallrikar, koppar, skålar och burkar i benporslin. Unikt benporslin är att det först och främst har en elfenbensfärg som gör att ramen visas med en varmare glöd än vanligt vitt porslin.

Dessutom är benporslin särskilt resistent mot fläckar, eftersom det lägger till en viss aska som gör det svårare. Den spännande materialblandningen av porslin, trä och rostfritt stål gör Kählers Kaolin-serien annorlunda från andra Kähler-serier och skapar ett mer rustikt uttryck i bordsskyddet.

Starka material - lång hållbarhet

Med Kähler Kaolins kök och köksredskap är du säker på att ha modern dansk design av hög kvalitet som du kan ha hemma under de närmaste åren. Det praktiska benporslinet är mer elastiskt och resistent, mer än vanligt porslin, vanlig vardaglig användning. Trä och rostfritt stål är också kända som vissa starka material, vilket ökar hållbarheten hos Kaolin-serien.

Den tidlösa och enkla designen gör Kaolin-serien passande i alla hem och kan lägga till ett fantastiskt rustikt utseende till heminredningen. Du är så säker på att du får en modern, högkvalitativ design klassificerare i ditt hem.

Föregående artikel Unika Bitz ägg
Nästa artikel Utöka dina köksdetaljer med dessa läckra skålar från Bitz