Kay Bojesen Bjørn - Snygg träfigur med snygga detaljer

Dekorera hemmet med Kay Bojesen Bjørn


En av de fyra träfigurerna från Kay Bojesens universum. Björnen är en av de kända figurerna, och tillsammans med apan, hästen och de andra bidrar det till att skapa mysigt boende i alla hem. Träfiguren är gjord i ek / lönn, vilket betyder att den passar på alla ställen. Den har samma enkelhet som de andra figurerna, men är också otroligt snygg.

Vapen och ben kan rotera så att du kan ge det det uttryck du vill ha. Och du kan få det att sitta eller stå som det bäst passar ditt hem. Björnen kommer med en markerad snout i svart, medan resten hålls i naturliga träfärger.

Dekorativa i hela hemmet


Kay Bojesen Bjørn kan användas antingen ensam eller med andra kända figurer. Det kan dekorera de flesta ställen i hemmet i allt från hall och vardagsrum till sovrummet och barnrummet. Det gör det väldigt användbart och låter dig spela lite med enheten eftersom den lätt flyttas runt huset.

Björnen är en idealisk presentidé för både vuxna och barn. Det är en bra idé för allt från bröllop, bekräftelser, dop eller andra festliga evenemang. Det är också ett bra tillfälle som en present till människor som inte vet vad de vill ha och ganska uppenbart för kollektören, som har några av de andra Kay Bojesen- karaktärerna. Kay Bojesen Bjørn kan sprida mycket roligt i de flesta hem och kommer snabbt att falla in i inredningen.